ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Δυσκολεύονται να προχωρήσουν: Τα δύο ζώδια που δεν μπορούν να «ξεκολλήσουν» από τους πρώην τους

Είναι πάρα πολύ δύσκολο να φανταστούν την ζωή τους χωρίς το ταίρι τους

Δυσκολεύονται να προχωρήσουν: Τα δύο ζώδια που δεν μπορούν να «ξεκολλήσουν» από τους πρώην τους

Υπάρχουν κάποια ζώδια που τους είναι πάρα πολύ δύσκολο να «ξεκολλήσουν» από τους πρώην συντρόφους τους.

Το μυαλό τους μένει κολλημένο εκεί και υποστηρίζουν ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν μπροστά χωρίς εκείνους αναπολώντας συνέχεια τις κοινές στιγμές τους.

Γι’ αυτά τα ζώδια είναι πάρα πολύ δύσκολο να φανταστούν την ζωή τους χωρίς το ταίρι τους, με αποτέλεσμα να είναι για πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα κολλημένα και να μην μπορούν να χαρούν την καθημερινότητά τους.

Η αλήθεια είναι ότι σίγουρα κάποια στιγμή όλοι μας έχουμε δυσκολευτεί να ξεπεράσουμε τον πρώην σύντροφό μας, ωστόσο σύμφωνα με τα άστρα και τα ζώδια ειδικότερα δύο είναι εκείνοι που το έχουν σύστημα

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά εάν ανήκετε σε ένα από αυτά τα δύο ζώδια που δεν μπορούν με τίποτα να ξεκολλήσουν από τον πρώην τους:

Ιχθύς

Οι Ιχθύες είναι γενικότερα ενοχικά ζώδια που όταν αποφασίζουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους με τον σύντροφό τους, γεμίζουν το μυαλό τους με ενοχές και θεωρούν ότι φταίνε εκείνοι για όλα.

Δυσκολεύονται πάρα πολύ να δουν καθαρά τα πράγματα και νομίζουν ότι στην πραγματικότητα δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς εκείνους. Θέλουν απεγνωσμένα να γίνει επανένωση ακόμη και εάν στην πραγματικότητα δεν περνούσαν καλά, ωστόσο μπροστά στο φόβο της μοναξιάς όλα τα άλλα τους φαίνονται παιχνίδι.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι πάρα πολύ συναισθηματικοί γενικότερα και εφόσον μπουν σε διαδικασία να κάνουν κάποια σχέση, πολύ δύσκολα θα την διαλύσουν. Εάν δε, ο σύντροφός τους επιλέξει να διακόψει την σχέση τότε πέφτουν σε ένα φαύλο κύκλο σκέψεων και ενοχών και δεν μπορεί να ξεκολλήσει το μυαλό τους με τίποτα.

Γενικότερα είναι άκρως σημαντικό να έχουν την στήριξη των δικών τους ανθρώπων και να τους υποστηρίζουν, διαφορετικά αυτή η κατάσταση μπορεί να τους πάρει ακόμη και χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.