
Η γνωστή τραγουδίστρια, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, «πιάστηκε» να οδηγεί το μηχανάκι της υπό την επήρεια αλκοόλ.
Η 42χρονη έπεσε στη «φάκα» του νόμου στις 12 Δεκεμβρίου στην οδό Σταδίου.
Οι αστυνομικοί σταμάτησαν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη για έλεγχο, λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα, της έκαναν αλκοτέστ και διαπιστώθηκε ότι η οδηγός του δικύκλου είχε καταναλώσει ποσότητα 0,10 αλκοόλ. Αυτή φυσικά ήταν η δεύτερη μέτρηση καθώς η πρώτη έδειξε 0,15.
Στα δίκυκλα το όριο είναι 0,10 που σημαίνει ότι η Ελεονώρα Ζουγανέλη ήταν πάνω από το όριο με αποτέλεσμα να της αφαιρεθεί το δίπλωμα για 60 ημέρες, να κοπεί διοικητικό πρόστιμο 350 ευρώ ενώ το μηχανάκι ακινητοποιήθηκε.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.