ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Είναι ερωτευμένα με το είδωλό τους: Αυτά είναι τα δύο πιο ματαιόδοξα ζώδια

Επενδύουν πολύ χρόνο στο ντύσιμο και το στυλ τους

Είναι ερωτευμένα με το είδωλό τους: Αυτά είναι τα δύο πιο ματαιόδοξα ζώδια

Υπάρχουν κάποια ζώδια που πραγματικά δεν χορταίνουν να κοιτούν και να θαυμάζουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη.

Έχουν εμμονή με την εικόνα τους την οποία φυσικά και έχουν πάνω από όλα και γενικότερα θεωρούν ότι είναι οι πιο όμορφοι όλων.

Επενδύουν πολύ χρόνο στο ντύσιμο και το στυλ τους και θα μπορούσαμε να πούμε ότι υπό μία έννοια είναι ερωτευμένα με το είδωλό τους.

Αυτό είναι κάτι που εξωτερικεύουν χωρίς δισταγμό και μάλιστα καμαρώνουν συνεχώς.

Όπως είναι λογικό, τα υπόλοιπα ζώδια που δεν έχουν τέτοια θέματα ματαιοδοξίας, τους ξενίζει και θεωρούν ότι είναι κάτι αφύσικο.

Στην πραγματικότητα όντως σε πολλές περιπτώσεις η ματαιοδοξία μερικών ανθρώπων είναι τόσο έντονη που ενοχλεί τους υπόλοιπους από τον ζωδιακό κύκλο, ωστόσο πρέπει από την άλλη να δεχτούμε ότι ο κάθε άνθρωπος έχει τα χαρακτηριστικά του, καλά ή στραβά και πρέπει να τον αποδεχόμαστε με αυτά.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά ποια είναι τα πιο ματαιόδοξα ζώδια:

Λέων

Οι Λέοντες είναι ζώδια που γενικότερα είναι σαγηνευτικά και γοητευτικά και αυτό είναι κάτι που ξέρουν πολύ καλά και προβάλλουν με την κάθε ευκαιρία που τους δίνεται.

Παράλληλα καμαρώνουν για τον εαυτό τους και είναι αρκετά ματαιόδοξα κάτι το οποίο δείχνουν χωρίς δισταγμό και στους γύρω τους, χωρίς να αναλογίζονται πιθανές αρνητικές αντιδράσεις.

Ιχθύς

Οι Ιχθύες γενικότερα έχουν πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους, ωστόσο έχουν ενσυναίσθηση ότι δεν θα ήταν ευγενικό και όμορφο να το εξωτερικεύουν σε κραυγαλέο βαθμό και έτσι το κρατούν για τον εαυτό τους.

Παρόλο που έξω μπορεί να δείχνουν κουλ και πως δεν τους ενδιαφέρει η εμφάνισή τους, στην πραγματικότητα όταν βρίσκονται μόνοι τους μπορεί να περάσουν πάρα πολύ χρόνο μπροστά από τον καθρέφτη τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.