ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Είναι η εποχή τους: Αυτά είναι τα 2+1 ζώδια που ερωτεύονται πάντα την Άνοιξη

Μπαίνουν σε δεύτερο χρόνο προβλήματα και καθημερινά άγχη τους και τον πρώτο λόγο τον έχει η προσωπική τους ζωή

Είναι η εποχή τους: Αυτά είναι τα 2+1 ζώδια που ερωτεύονται πάντα την Άνοιξη

Υπάρχουν τρία συγκεκριμένα ζώδια που την Άνοιξη κάτι ανθίζει μέσα τους και ανοίγουν την καρδιά τους με σκοπό να ερωτευτούν και να ξεκινήσουν μία νέα σχέση.

Λίγο το άνθισμα των λουλουδιών, λίγο το τιτίβισμα των πουλιών, τα παρασέρνει σε μονοπάτια γεμάτα έρωτα και έτσι πολλές σχέσεις ξεκινάνε την συγκεκριμένη περίοδο.

Μπαίνουν σε δεύτερο χρόνο προβλήματα και καθημερινά άγχη τους και τον πρώτο λόγο τον έχει η προσωπική τους ζωή.

Διαβάστε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που ερωτεύονται πάντα την Άνοιξη:

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες είναι ζώδια που και το Καλοκαίρι και την Άνοιξη ανοίγουν διάπλατα την καρδιά τους και ακτινοβολούν αυτοπεποίθηση η οποία με την σειρά της προσελκύει νέους ανθρώπους. Κάνουν καινούργιες γνωριμίες και φλερτάρουν έντονα μέχρι που κάποιο φλερτ σιγά – σιγά να εξελιχθεί σε σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες τους χειμερινούς μήνες είναι αρκετά κλειστοί όσον αφορά τα αισθηματικά τους και δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στον επαγγελματικό τους τομέα. Αντίστοιχα, την Άνοιξη μπαίνει σε δεύτερη μοίρα το επαγγελματικό τους περιβάλλον και δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στον εαυτό τους.

Βγαίνουν περισσότερο έξω, εφοδιάζονται με αυτοπεποίθηση και επιθυμούν συνεχώς να συναναστρέφονται με νέο κόσμο και παρέες, δίνοντας την δυνατότητα τόσο στους γύρω όσο και στον ίδιο τους τον εαυτό να ερωτευτούν.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί όταν πλησιάζει το Καλοκαίρι διώχνουν από πάνω τους ανθρώπους και βάρη που μέχρι τότε τους πίεζαν και δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα και προσοχή στον εαυτό τους.

Γίνονται πιο πρόθυμοι να αλλάξουν καταστάσεις που μέχρι σήμερα τους ταλαιπωρούσαν πολύ και ξεκινούν να επενδύουν σε νέες σχέσεις τόσο επαγγελματικές όσο και προσωπικές. Μάλιστα, δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στον ερωτικό τους τομέα και αναζητούν συνεχώς έναν σύντροφο ικανό να τα ταξιδέψει σε άλλα ερωτικά μονοπάτια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.