ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Είναι «κόκκινη γραμμή» για αυτά: Τα πέντε ζώδια που θεωρούν ότι το φλερτ είναι απιστία

Δες ποια είναι για να ξέρεις τι σε περιμένει

Είναι «κόκκινη γραμμή» για αυτά: Τα πέντε ζώδια που θεωρούν ότι το φλερτ είναι απιστία

Τα παρακάτω πέντε ζώδια, θεωρούν ότι το φλερτ είναι μια άλλη εκδοχή της απιστίας. 

Δες ποια είναι για να ξέρεις τι σε περιμένει:

Ιχθείς

Οι Ιχθείς μπορεί να πληγωθούν αν δουν ή ακούσουν τον σύντροφό τους να φλερτάρει με κάποιον άλλο. Οι Ιχθείς είναι διαισθητικοί και μπορούν να καταλάβουν αν μια χειρονομία φλερτ είναι περισσότερο πρόταση παρά φλερτ. Μπορούν να καταλάβουν ποιες είναι οι προθέσεις κάποιου, ακόμα κι αν ο σύντροφος τους δεν το αντιλαμβάνεται.

Αυτό το ζώδιο είναι ευαίσθητο και αν ο σύντροφός του δίνει μεγάλη προσοχή σε κάποιον άλλον, ο Ιχθύς θα πληγωθεί.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί τείνουν να βλέπουν το φλερτ ως απιστία επειδή πιστεύουν ότι όσο περισσότερο ένα άτομο φλερτάρει, τόσο πιο πιθανό είναι να δημιουργηθεί ένας δεσμός. Αν κάποιος φλερτάρει με το ίδιο άτομο σε βαθμό που σκέφτεται πόσο ωραία αισθάνθηκε και πόσο ανυπομονεί να φλερτάρει ξανά μαζί του, αυτό είναι ένα τεράστιο προειδοποιητικό σημάδι.

Οι Σκορπιοί γνωρίζουν ότι το φλερτ είναι διασκεδαστικό και μπορεί να βοηθήσει να νιώσει κάποιος καλύτερα όταν η αυτοπεποίθησή του είναι πεσμένη, αλλά αυτά τα θετικά συναισθήματα μπορεί μερικές φορές να μεταμορφωθούν σε συναισθήματα αγάπης και έλξης.

Η αλήθεια, βέβαια είναι ότι η γραμμή μεταξύ φλερτ και απιστίας είναι όντως, πολύ λεπτή.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι πολύ οξυδερκείς και γνωρίζουν ότι το φλερτ και το χαζολόγημα μπορούν να οδηγήσουν στην ανταλλαγή πιο οικείων σκέψεων και συναισθημάτων. Οι Καρκίνοι δεν θέλουν να κινδυνεύσει η σχέση και η σύνδεσή τους με τον σύντροφό τους επειδή ήρθαν κοντά με το άτομο που φλέρταραν.

Κανείς δεν είναι περισσότερο δοτικός από τον Καρκίνο όσον αφορά το να μοιράζεται συναισθήματα και γνωρίζει ότι η συναισθηματική οικειότητα μπορεί σίγουρα να οδηγήσει στην απιστία, αν αφεθεί να αναπτυχθεί.

Αιγόκερως

Ένα από τα πράγματα που επιβραβεύουν περισσότερο οι Αιγόκεροι είναι η πίστη και πολλοί έχουν παραδοσιακές αξίες. Δεν είναι εντάξει με το να μοιράζονται την αγάπη του συντρόφου τους με κάποιον άλλο. Αν ο σύντροφός τους φλερτάρει ανοιχτά με κάποιον και απολαμβάνει την παρέα του στο βαθμό που εστιάζεται σε αυτόν περισσότερο παρά στον Αιγόκερω, αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα.

Να είσαι φιλική και ευγενική, αλλά μη φλερτάρεις αν θέλεις να κρατήσεις ευτυχισμένο τον Αιγόκερω.

Ταύρος

Ο Ταύρος τείνει να βρίσκει τον σύντροφό του κάπως απειλητικό όταν φλερτάρει με άλλα άτομα. Το αισθάνεται σαν παραβίαση ή τουλάχιστον μια πλήρη παραβίαση των υποσχέσεων δέσμευσης. Αν μη τι άλλο, το θεωρεί ως έναν σύντροφο που αφιερώνει την ενέργειά του σε κάποιον άλλο εκτός από τον σύντροφό του και συμπεριφέρεται ανάρμοστα.

Οι Ταύροι μπορεί να ζηλέψουν και αυτό μπορεί να κάνει τα πράγματα τεταμένα και άβολα για όλους τους εμπλεκόμενους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.