Είναι συνέχεια με ένα βιβλίο στο χέρι: Τα 4 ζώδια που λατρεύουν το διάβασμα

Πριν προχωρήσεις στην επόμενη αγορά βιβλίου, μπορείς να τα συμβουλευτείς

Είναι συνέχεια με ένα βιβλίο στο χέρι: Τα 4 ζώδια που λατρεύουν το διάβασμα

Τα 4 παρακάτω ζώδια λατρεύουν το διάβασμα οπότε αν δεν ανήκεις σε αυτά, μπορείς να τα συμβουλευτείς πριν αγοράσεις το επόμενο βιβλίο σου.

Δες ποια βρίσκονται συνέχεια με ένα βιβλίο στο χέρι:

Δίδυμοι

Μπορεί να νομίζεις ότι οι Δίδυμοι δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να μιλάνε και να κοινωνικοποιούνται και να πιστεύεις ότι η εξωστρεφής φύση τους θα τους εμπόδιζε να ηρεμήσουν αρκετά για να διαβάσουν. Ωστόσο, κάνεις μεγάλο λάθος!

Υπάρχει μια πολύ ιδιωτική πτυχή της προσωπικότητας των Διδύμων και αφού έχουν περάσει ώρες έντονης συζήτησης, χρειάζονται χρόνο για τον εαυτό τους για να επανέλθουν. Και ποιο είναι ένα από τα αγαπημένα τους πράγματα που κάνουν όταν είναι μόνοι; Το διάβασμα, αυτό είναι!

Παρθένος

Οι Παρθένοι έχουν μια φυσική προσοχή στη λεπτομέρεια που κάνει το διάβασμα ένα από τα αγαπημένα τους πράγματα. Στην πραγματικότητα, οι Παρθένοι μπορεί να είναι το ζώδιο που αγαπά περισσότερο το διάβασμα! Δεν υπάρχει τίποτα που αγαπά περισσότερο ένας Παρθένος από το να αναλύει, να οριοθετεί και να αποκωδικοποιεί, κάτι που κάνει την ανάγνωση την τέλεια άσκηση για τον εντυπωσιακό εγκέφαλό του.

Και παρόλο που οι Παρθένοι λατρεύουν να μαθαίνουν, αγαπούν ένα παζλ για να λύσουν ακόμα περισσότερα, γι’ αυτό η ανάγνωση ικανοποιεί την ανάγκη τους να ερευνήσουν μια ιστορία και να αποκρυπτογραφήσουν την αλήθεια.

Τοξότης

Οι Τοξότες θεωρούνται αδίστακτοι τυχοδιώκτες που καταφεύγουν σε κάθε είδους κατεργαριές! Ωστόσο, πίσω από τη φύση τους που αγαπά την αδρεναλίνη, οι Τοξότες είναι φιλόσοφοι μέχρι τον πυρήνα τους.

Αν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ένας Τοξότης έχει διαβάσει κάτι που αξίζει τον κόπο, πλησιάζει επικίνδυνα στο να έχει μια υπαρξιακή κρίση! Αυτό το ελεύθερο πνεύμα προσπαθεί πάντα να κοιτάξει τη μεγάλη εικόνα και να βρει το βαθύτερο νόημα σε όλα.

Ιχθείς

Στον πυρήνα της ύπαρξής του, ένας Ιχθύς είναι ονειροπόλος. Αντί να αντιμετωπίσει μια σκληρή αλήθεια, ένας Ιχθύς θα ελέγξει τα δεδομένα. Είναι μάστορας στο να αποσυνδέεται από την πραγματικότητα και να επισκέπτεται ένα διαφορετικό μέρος στη φαντασία του!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και παρόλο που ένας Ιχθύς μπορεί να σκαρφιστεί μερικές προτάσεις εδώ κι εκεί, πάντα ψάχνει για ένα κομμάτι γραφής που θα τον οδηγήσει σε μακρινά βασίλεια και θα του επιτρέψει να ξεφύγει από τα όρια της τρέχουσας κατάστασής του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.