ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ανακοίνωσε την είσοδό της στο Survivor All Star (φώτο)

Επιστρέφει στην παραλία του Αγίου Δομινίκου 6 περίπου χρόνια μετά την πρώτη της συμμετοχή

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ανακοίνωσε την είσοδό της στο Survivor All Star (φώτο)

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ανακοίνωσε μέσα από ανάρτησή της στο Instagram ότι θα είναι η νέα προσθήκη στο Survivor All Star.

Η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει στην παραλία του Αγίου Δομινίκου, 6 περίπου χρόνια μετά την πρώτη της συμμετοχή.

Τα νέα για την είσοδό της στο παιχνίδι μετέφερε με μία φωτογραφία της στο Instagram.

Φορώντας το μαγιό της και ένα καπέλο στο κεφάλι, η Ειρήνη Παπαδοπούλου ποζάρει σε μία παραλία, δίπλα από μία φωτιά που έχει ανάψει εκεί.

«Έτοιμοι;», γράφει στη λεζάντα της δημοσίευσης με τα σχόλια των ακολούθουν της να παίρνουν «φωτιά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.