ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ειρήνη Στεριανού: Δείτε πώς είναι πέντε χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο GNTM (φώτο)

Ήταν η παίκτρια που έκανε τη θεαματικότερη αλλαγή στο makeover των μοντέλων

Ειρήνη Στεριανού: Δείτε πώς είναι πέντε χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο GNTM (φώτο)

Η Ειρήνη Στεριανού, έγινε ευρέως γνωστή, μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM του 2018.

Μάλιστα, ήταν η παίκτρια που έκανε τη θεαματικότερη αλλαγή στο makeover των μοντέλων μέσα στο σπίτι του Greece’s Next Top Model.

Δέχτηκε να κόψει τα μακριά μαύρα μαλλιά της σε αγορέ στιλ αν και τότε είχε ζοριστεί πολύ ψυχολογικά φτάνοντας στο να «σπάσει» on camera. Εξαφανίστηκε από τα φώτα, άφησε πίσω το κορίτσι του GNTM: Έτσι είναι 5  χρόνια μετά η Ειρήνη Στεριανού (Pics) - Dailymedia & News

Το έκανε όμως για να παραμείνει στο παιχνίδι και να αλλάξει στιλ χωρίς να καταφέρει στο τέλος να φτάσει στον τελικό, με την συνονόματή της Ειρήνη Καζαριάν να κερδίζει τελικά τον διαγωνισμό..

Τα χρόνια πέρασαν, η Ειρήνη δοκίμασε τα ταλέντα της και σε άλλους τομείς του θεάματος (συμμετοχή σε κινηματογραφική ταινία) και η Ειρήνη ξαναθυμίζει πλέον το κορίτσι με τα μακριά μαλλιά που είχαμε δει στις οντισιόν του ριάλιτι.

Εντυπωσιακή και με κορμί και πρόσωπο χολιγουντιανής σταρ, η Ειρήνη μπορεί να μην κέρδισε τον διαγωνισμό, έμεινε όμως αξέχαστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.