Ειρήνη Στεριανού για revenge porn: «Φοβάσαι, νιώθεις ντροπή και φόβο, σκέφτεσαι τι θα πει ο κόσμος»

«Στο GNTM μου έλεγαν ότι πρέπει να αποβάλλω το σέξι, εμένα μου το ζητούσαν το σέξι, με θέλουν για αυτό που είμαι»

Ειρήνη Στεριανού για revenge porn: «Φοβάσαι, νιώθεις ντροπή και φόβο, σκέφτεσαι τι θα πει ο κόσμος»

Η Ειρήνη Στεριανού, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης, μίλησε για το θέατρο, το GNTM, αλλά και την τραυματική της εμπειρίας όταν έπεσε θύμα εκδικητικού πορνό.

Μάλιστα, δήλωσε πως ξεκίνησε το θέατρο από… σπόντα.

«Μου είχαν κάνει πρόταση να παίξω στο ριμέικ της ταινίας «Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα». Μετά πήγα σε οντισιόν και με είχε πάρει ο κύριος Θωμόπουλος στην «Πολυκατοικία». Μου άρεσε πολύ, μετά πήγα σε σχολή, παρακολούθησα μαθήματα και μου ήρθε το 2019 πρόταση για το θέατρο, το αγάπησα», δήλωσε.

Πως αντιδρά η ίδια στα κακά σχόλια για την υποκριτική της; «Ας έρθουν πρώτα να με δουν και μετά να με κρίνουν!», δήλωσε το μοντέλο.

Παράλληλα με το θέατρο ασχολείται και με το μόντελινγκ. Κάνει φωτογραφίσεις, συνεργάζεται με εταιρίες, αλλά το θέατρο και η τηλεόραση της έχουν κλέψει την καρδιά.

Για εκείνη το GNTM είναι ταυτισμένο με την Βίκυ Καγιά, ενώ εκτιμά πως εκείνο που θα τραβήξει φέτος το ενδιαφέρον των τηλεθεατών είναι ότι θα συμμετέχουν στο ριάλιτι γυναίκες όλων των ηλικιών.

Για την Σοφία Χατζηπαντελή και τον… χαμό που έχουν προκαλέσει τα φρύδια της δήλωσε πως δεν της αρέσει να κρίνει την εξωτερική εμφάνιση κανενός.

Η Ειρήνη Στεριανού κρίνει πως δεν θα μπορούσε να είναι coach στο GNTM. «Ότι μας έμαθαν μέσα στο παιχνίδι δεν ισχύει τίποτα στην πραγματική ζωή. Μου έλεγαν ότι πρέπει να αποβάλλω το σέξι, εμένα μου το ζητούσαν το σέξι, με θέλουν για αυτό που είμαι. Με δυσκόλεψε πολύ, έχω ανασφάλεια».

«Ένα κριτής μπαίνει για την προσωπική του προβολή και μετά εάν συμπαθήσει κάποιον θα τον βοηθήσει», συμπλήρωσε.

Η Ειρήνη Στεριανού είχε πέσει θύμα revenge porn, όταν πρώην σύντροφός της είχε διαρρεύσει προσωπικές της φωτογραφίες. Το μοντέλο έχει καταθέσει μήνυση εις βάρος του και περιμένει την απόφαση του δικαστηρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν έχουμε ξαναμιλήσει, ούτε θέλω. Είναι δύσκολο να το πεις στην οικογένειά σου ή να το μοιραστείς με κάποιον άλλο… Φοβάσαι, νιώθεις ντροπή και φόβο, σκέφτεσαι τι θα πει ο κόσμος», εξομολογήθηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.