ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έξαλλη η Τ.Λόπεζ για το στιγμιότυπο που τραγουδά στον Μ.Άφλεκ: «Αυτό το βίντεο κλάπηκε»

«Αν θέλω να μοιραστώ κάτι, το δημοσιεύω αμέσως στην ιστοσελίδα μου»

Έξαλλη η Τ.Λόπεζ για το στιγμιότυπο που τραγουδά στον Μ.Άφλεκ: «Αυτό το βίντεο κλάπηκε»

Αντέδρασε η Τζένιφερ Λόπεζ για το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media από την ημέρα του γάμου της με τον Μπεν Άφλεκ, τη στιγμή που του αφιερώνει ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι της.

Η Λατίνα σταρ κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης, ερμήνευσε ένα νέο της τραγούδι, ενώ ο Μπεν Άφλεκ απολάμβανε το θέαμα μπροστά της, καθισμένος σε μία καρέκλα.

Στο εν λόγω βίντεο, η Τζένιφερ Λόπεζ ακούγεται να λέει στον αγαπημένο της «δεν σε χορταίνω», ενώ χορεύει με πάθος.

Ωστόσο, σε απάντησή της στα σχόλια των θαυμαστών της, η Τζένιφερ Λόπεζ εξηγεί πως το συγκεκριμένο βίντεο κυκλοφόρησε χωρίς την άδειά τους.

«Όποιος το έκανε αυτό, εκμεταλλεύτηκε την ιδιωτική μας στιγμή. Δεν ξέρω από πού το παίρνετε όλοι, γιατί είχαμε φωτογράφους και ζητήσαμε από όλους να μην μοιραστούμε τίποτα από τον γάμο μας. Επιλέγουμε εμείς τι θα μοιραστούμε», έγραψε.

«Αν θέλω να μοιραστώ κάτι, το δημοσιεύω αμέσως στην ιστοσελίδα μου. Θα μοιραστώ όσα θέλω, όταν θα είμαι έτοιμη. Αυτό το βίντεο κλάπηκε χωρίς τη συγκατάθεσή μας και μάλιστα, δόθηκε στη δημοσιότητα επί πληρωμή», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
jlo_2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.