ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έξαλλη η Βρισηίδα Ανδριώτου: Απαντά σε όσους λένε πως τσακώθηκε με τον Σπύρο Μαρτίκα

Τα δημοσιεύματα που είδαν τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας κάνουν λόγο για έναν μεγάλο τσακωμο

Έξαλλη η Βρισηίδα Ανδριώτου: Απαντά σε όσους λένε πως τσακώθηκε με τον Σπύρο Μαρτίκα

Πυρ και μανία κατά αυτών που γράφουν πως τσακώθηκε με τον αγαπημένο της Σπύρο Μαρτίκα στη Μύκονο έγινε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η πρώην παίκτρια του Survivor σε στόρι της στο Instragram τους απαντά λέγοντας χαρακτηριστικά «Ευτυχώς τον κόσμο δύσκολα τον κοροϊδεύεις».

«Λυπάμαι για τα ψέματα που διαδίδετε» τονίζει η Βρισηίδα που δηλώνει ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της επίσης πρώην παίκτη του Survivor και φαρμακοποιού Σπύρου Μαρτίκα.

Τα δημοσιεύματα που είδαν τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας κάνουν λόγο για έναν μεγάλο τσακωμό ανάμεσα στο ζευγάρι που βρίσκεται πλέον στη Μύκονο αναφέροντας μάλιστα πως τις φωνές του μοντέλου τις άκουσε όλο το νησί.

Δείτε τα stories της Βρισηίδας Ανδριώτου:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.