Έξω φρενών ο Νίκος Οικονομόπουλος: Ακυρώθηκε η συναυλία του στην Κέρκυρα – Θα κινηθεί νομικά (φώτο)

«Μαζί με εσάς αδικήθηκα κι εγώ από την νοοτροπία της Αρχαιολογίας»

Έξω φρενών ο Νίκος Οικονομόπουλος: Ακυρώθηκε η συναυλία του στην Κέρκυρα – Θα κινηθεί νομικά (φώτο)

Τις τελευταίες ημέρες ο Νίκος Οικονομόπουλος βρίσκεται στην Κέρκυρα, καθώς είχε προγραμματισμένη συναυλία, για τις 19 Αυγούστου, στο Παλαιό Φρούριο, ωστόσο, η συναυλία ακυρώθηκε, και ο τραγουδιστής ανακοίνωσε μέσω Instagram πως θα κινηθεί νομικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως, το πρωί της Πέμπτης, ο Νίκος Οικονομόπουλος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από το νησί, ενώ δείχνει πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκεται εκεί.

Ωστόσο, φαίνεται πως τα πράγματα είχαν μια αναπάντεχη αλλαγή, αφού ενημερώθηκε πως η συναυλία της επόμενης μέρας δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ο ίδιος λοιπόν, μέσα από ένα μακροσκελές μήνυμα εξήγησε τους λόγους που δεν θα τον δουν οι θαυμαστές του, ενώ αποκάλυψε πως θα κινηθεί και νομικά.

«Η Αρχαιολογία της Κέρκυρας, θεώρησε ότι η συναυλία μας με την Φιλαρμονική Εταιρία Σκριπερού Κερκύρας δεν σύναδε με την ιστορικότητα του χώρου», εξηγεί ο Νίκος Οικονομόπουλος κάνοντας λόγο για «περίεργα κριτήρια περί της πολιτισμικής ποιότητας» τα οποία έχει η Αρχαιολογία.

Η ενημέρωση για την απόρριψη της αίτησης της συναυλίας μάλιστα ήρθε μόλις στις 17 Αυγούστου και ενώ, όπως αναφέρει ο καλλιτέχνης, «όλα ήταν έτοιμα για την διεξαγωγή της συναυλίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαι πραγματικά πολύ στεναχωρημένος που δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω μαζί σας. Μαζί με εσάς αδικήθηκα κι εγώ από την νοοτροπία της Αρχαιολογίας. Βεβαίως, το θέμα δεν θα μείνει έτσι. Θα έχει ανάλογη νομική αντιμετώπιση», σημειώνει ο τραγουδιστής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.