ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εξώδικο 60.000€ σε Δ.Σχοινά και Κ.Γαρμπή – Άφησαν «ξεκρέμαστο» τον Γ.Μαζωνάκη και την επιχείρηση

«Κινδυνεύει να μείνει στον αέρα ολόκληρη η χειμερινή περίοδος, υπάρχουν αξιώσεις για διαφυγόντα κέρδη» αναφέρεται στο εξώδικο

Εξώδικο 60.000€ σε Δ.Σχοινά και Κ.Γαρμπή – Άφησαν «ξεκρέμαστο» τον Γ.Μαζωνάκη και την επιχείρηση

Το νυχτερινό κέντρο όπου επρόκειτο να εμφανιστούν το προσεχές διάστημα ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Διονύσης Σχοινάς, το Κέντρο Αθηνών, απέστειλε εξώδικο στον δεύτερο και τη σύζυγό του Καίτη Γαρμπή, καθώς άφησαν «ξεκρέμαστο» τον δημοφιλή τραγουδιστή και το κέντρο λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα.

Να υπενθυμιστεί ότι οι δύο καλλιτέχνες ήταν να βρεθούν στη σκηνή από τις 10 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ο Διονύσης Σχοινάς ενοχλήθηκε αρχικά, με την επίσημη αφίσα των εμφανίσεών τους.

Με αφορμή αυτή τη διαφωνία, η πρεμιέρα μετατέθηκε για τις 15 Σεπτεμβρίου, αλλά δημιουργήθηκαν εκ νέου διαφωνίες στην πρόβα τζενεράλε για τη διάρκεια εμφάνισης των δύο καλλιτεχνών στο πρόγραμμα.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα συνεχίσει τελικά, μόνος του τις εμφανίσεις του.

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και εξήγησε τον λόγο που έστειλαν εξώδικο και στον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή.

Ο Νίκος Αγαπηνός, δικηγόρος του επιχειρηματία του κέντρου διασκέδαση που θα εμφανιζόταν ο Διονύσης Σχοινάς με τον Γιώργο Μαζωνάκη μίλησε στο «MEGA Καλημέρα και επιβεβαίωσε ότι έχουν αποσταλεί δύο εξώδικα «έχουν σταλεί δύο εξώδικα ένα στον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή».

Σχετικά με την αποχώρηση του Διονύση Σχοινά ανέφερε ο δικηγόρος: «Κινδυνεύει να μείνει στον αέρα ολόκληρη η χειμερινή περίοδος, υπάρχουν αξιώσεις για διαφυγόντα κέρδη και αξιώσεις για αποκατάσταση ηθικής βλάβης και υπάρχει παράλληλα η προκαταβολή που έλαβε και θα πρέπει να επιστραφεί».

Ενώ για το εξώδικο που στάλθηκε στην Καίτη Γαρμπή διευκρίνισε: «Παράλληλα υπάρχει η προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η κα Γαρμπή για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα λόγω του κορωνοϊού και είχε συμφωνηθεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του κ. Σχοινά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχετικά με τους λόγους διάλυσης της συνεργασίας σχολίασε ο κος Αγαπηνός: «Υπήρχαν κάποιες ενστάσεις του κ. Σχοινά σε σχέση με την αφίσα για την γραμματοσειρά και τον τρόπο διατύπωσης της αφίσας. Αναβλήθηκε για το λόγο αυτό η έναρξη, ανακατασκευάστηκε η αφίσα και ικανοποιήθηκαν πλήρως οι απαιτήσεις του κ. Σχοινά και ξαφνικά την προηγούμενη της νέας έναρξης προφασίστηκε ένα λόγο υγείας και δεν προσήλθε αναιτίως».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.