ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έλενα Γκρέκου: «Ο Βαλάντης δεν ήταν τόσο κοντά μας και αυτό με ενοχλούσε πάρα πολύ – Ήθελα να τον τιμωρήσω»

«Τελευταία μου έλεγαν ότι με μπερδεύουν με την Ιωάννα Μαλέσκου και το έχει παραδεχτεί και εκείνη»

Έλενα Γκρέκου: «Ο Βαλάντης δεν ήταν τόσο κοντά μας και αυτό με ενοχλούσε πάρα πολύ – Ήθελα να τον τιμωρήσω»

Η Έλενα Γκρέκου κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης, μίλησε για την ομοιότητα με την Ιωάννα Μαλέσκου, για την απόσταση που πήρε από το τραγούδι, λόγω της γέννησης του γιου της, καθώς και στον χωρισμό της από τον Βαλάντη.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια ανέφερε:

«Άκουγα διάφορα όπως η Barbie, με το κοντό αυτό… Ήμουν ένα πολύ νέο και πολύ φρέσκο κορίτσι, δεν θα μπορούσα να βγω διαφορετικά όμως εκείνη την εποχή. Τελευταία μου έλεγαν ότι με μπερδεύουν με την Ιωάννα Μαλέσκου και το έχει παραδεχτεί και εκείνη και καμιά φορά με λέει sis».

Σε συνέχεια των δηλώσεών της, η ίδια μίλησε τόσο για την αποχή της από το τραγούδι, όσο και για την επιστροφή της σε σκηνές της Αθήνας:

«Προέκυψε το παιδί μου, αποστασιοποιήθηκα και μετά θέλησα να ξαναμπώ στη δουλειά, αλλά τα βρήκα πολύ δύσκολα. Είχαν αρχίσει όλα τα ριάλιτι και υπήρχε πληθώρα τραγουδιστών. Εγώ είχα χάσει τις επαφές με τον χώρο, λόγω του ότι είχα επικεντρωθεί περισσότερο στο μεγάλωμα του παιδιού, και όταν χώρισα ήταν ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα, διότι έπρεπε εκείνη την περίοδο να σταθώ στα πόδια μου. Ότι αφήνεις, σε αφήνει. Δεν είναι τυχαίο αυτό που λέγεται. Άφησα τη δουλειά και με άφησε», σημείωσε.

Κλείνοντας τις δηλώσεις της η Έλενα Γκρέκου αναφέρθηκε στον χωρισμό της, από τον επίσης τραγουδιστή Βαλάντη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν ήταν όλα ρόδινα από τότε που χωρίσαμε με τον Βαλάντη. Στις αρχές υπάρχει αυτό το ότι είμαι πληγωμένος. Ο Βαλάντης δεν ήταν τόσο κοντά μας και αυτό με ενοχλούσε πάρα πολύ, γιατί θεωρώ ότι όταν χωρίζουν δύο άνθρωποι πρέπει λόγω του παιδιού, να αφήσουν τον εγωισμό στην άκρη και να είναι κοντά. Δεν έγινε αυτό τότε και θύμωσα. Ήθελα να τον τιμωρήσω για να είμαι ειλικρινής», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.