ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ελένη Φουρέιρα: Έκανε την πρώτη βόλτα με τον νεογέννητο γιο της (φώτο)

Την βλέπουμε να σπρώχνει το καρότσι και να κοιτά τρυφερά το μωρό της

Ελένη Φουρέιρα: Έκανε την πρώτη βόλτα με τον νεογέννητο γιο της (φώτο)

Η Ελένη Φουρέιρα διανύει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της , αφού πριν από λίγο καιρό έγινε για πρώτη φορά μανούλα.

Η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η ίδια είχε δηλώσει σε συνέντευξή της, πως ήθελε πολύ να γίνει μητέρα και πλέον απολαμβάνει στο έπακρο τον νέο της ρόλο. Μάλιστα, είχε αναφερθεί και στις δυσκολίες που είχαν με τον σύντροφό της μέχρι να καταφέρουν να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί.

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο όπως και σε άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να μην απογοητεύονται γιατί εκεί που λες θες να τα παρατήσεις, δεν μπορείς να δεις άλλο ένα αρνητικό τεστ, εκεί γίνεται ένα θαύμα», είχε εξομολογηθεί.

Σήμερα, αποφάσισε να κάνει μια βόλτα με τον γιο της και μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία.

Σε αυτή τη βλέπουμε να σπρώχνει το καρότσι και να κοιτά τρυφερά το μωρό της, που βρίσκεται μέσα σε αυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.