ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ελένη Φουρέιρα: Έκανε την πρώτη της φωτογράφιση με φουσκωμένη κοιλίτσα λίγο πριν γίνει μαμά (φώτο)

Η αγαπημένη τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για την ελληνική Vogue

Ελένη Φουρέιρα: Έκανε την πρώτη της φωτογράφιση με φουσκωμένη κοιλίτσα λίγο πριν γίνει μαμά (φώτο)

Η Ελένη Φουρέιρα φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, δείχνοντας τις αλλαγές στο σώμα της αλλά και την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Vogue Greece και μίλησε για την ανυπομονησία της για τον ερχομό του μωρού της.

Η Ελένη Φουρέιρα διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και για πρώτη φορά αναφέρεται στο μωρό αλλά και στην σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Η Ελένη Φουρέιρα δίνει λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη της, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, τα παιδικά της χρόνια , τη σχέση της με το κοινό που την ακολουθεί πιστά και όσα ετοιμάζει για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της στη σκηνή.

Η φωτογράφιση έγινε από τον Ισπανό Alvaro Beamud Cortes, με έδρα το Μιλάνο.

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης έχει φωτογραφήσει celebrities για διεθνή έντυπα, όπως η Eva Green, ο Javier Bardem και η Sara Sampaio, καθώς και καμπάνιες μεγάλων οίκων μόδας όπως Armani, Dolce Gabbana και Bulgari.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.