ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ελένη Φουρέιρα: Ποζάρει στο γυμναστήριο με… γόβες λίγο πριν γεννήσει (φώτο)

«Δημοσιεύοντας τις καλές μου συνήθειες»

Ελένη Φουρέιρα: Ποζάρει στο γυμναστήριο με… γόβες λίγο πριν γεννήσει (φώτο)

Η Ελένη Φουρέιρα, λίγους μήνες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Αλμπέρτο Μποτία, φωτογραφήθηκε στο γυμναστήριο του σπιτιού της, φορώντας γόβες.

Η γνωστή τραγουδίστρια, έχει επιλέξει να κρατήσει την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο μοιράζεται κάποια στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ειδικότερα, έκατσε πάνω σε μία μπάλα γυμναστικής και φορώντας ένα εντυπωσιακό ολόσωμο μαύρο ρούχο, που άφηνε εκτεθειμένη την κοιλιά της, και γόβες, εντυπωσίασε τους θαυμαστές της.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας της η Ελένη Φουρέιρα σημείωσε: «Δημοσιεύοντας τις καλές μου συνήθειες».

Να σημειωθεί πως σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην προσπάθεια της να μείνει έγκυος:

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που το προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω ποτέ δεν πρέπει να απογοητεύονται. Εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. 1,5 χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς και τελικά το μωρό ήρθε φυσικά» είχε δηλώσει στο περιοδικό «Vogue Greece».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.