ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ελεονώρα Μελέτη: « Στην προηγούμενη ζωή μου είχα πεθάνει στις 27 Ιανουαρίου του 1937 – Έχω κάνει ύπνωση σε ψυχαναλυτή»

«27 Ιανουαρίου; Να κάνουμε κάθε χρόνο το μνημόσυνο τότε», της είπε ο Κώστας Τσουρός

Ελεονώρα Μελέτη: « Στην προηγούμενη ζωή μου είχα πεθάνει στις 27 Ιανουαρίου του 1937 – Έχω κάνει ύπνωση σε ψυχαναλυτή»

Η Ελεονώρα Μελέτη, κατά τη διάρκεια της σημερινής της εκπομπής έκανε μια ανατριχιαστική αποκάλυψη, καθώς ανέφερε πως μετά από ύπνωση που είχε κάνει, έμαθε πως είχε γεννηθεί και στο παρελθόν, και μάλιστα είχε πεθάνει στις 27 Ιανουαρίου του 1937.

Με αφορμή τη συνέντευξη της Μπέσυς Αργυράκη που προβλήθηκε στην εκπομπή και στην οποία ανέφερε πως «στην προηγούμενη ζωή μου, ήμουν Βραζιλιάνα χορεύτρια», η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε, αρχικά, «το γελάτε το γελάτε, αλλά υπάρχουν οι τσαρλατάνοι, που λένε ότι κάνουν και καλά αναδρομή και βλέπουν τι ήσουν στην προηγούμενη ζωή, και υπάρχει και η ύπνωση, που είναι ψυχαναλυτική μέθοδος και μέσω της οποίας μπορείς να κάνεις και επούλωση τραύματος» .

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως «εγώ έχω κάνει ύπνωση. Δεν πηγαίνεις εκεί για να μάθεις τι ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου, επειδή έχεις περιέργεια. Πηγαίνεις για συγκεκριμένους λόγους, είναι προσωπικό δεδομένο».

«Το είχα κάνει σε ψυχαναλυτή, όχι στο Hashtag. Θα σας πω μόνο ότι είχα πεθάνει στις 27 Ιανουαρίου του 1937», είπε, ανατριχιάζοντας τους θεατές της.

«27 Ιανουαρίου; Να κάνουμε κάθε χρόνο το μνημόσυνο τότε», ανέφερε χιουμοριστικά ο Κώστας Τσουρός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.