ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Elsa Hosk: Σουηδέζα με τελείες αναλογίες – Ποζάρει με εσώρουχα και προκαλεί… κόλαση

Με μία μόνο της φωτογράφιση καταφέρνει να φέρει την έρημο Σαχάρα στην γενέτειρα της τη Σουηδία

Elsa Hosk: Σουηδέζα με τελείες αναλογίες – Ποζάρει με εσώρουχα και προκαλεί… κόλαση

Πραγματικά η Elsa Hosk έχει έτοιμη τη συνταγή για να μας γιατρέψει όλους του πόνους που έχουμε σαν άντρες. Με μία μόνο της φωτογράφιση καταφέρνει να φέρει την έρημο Σαχάρα στην γενέτειρα της τη Σουηδία.

Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι φωτογράφοι μόδας μιλάνε για το ταλέντο αυτού του κοριτσιού κι εμείς φυσικά επαυξάνουμε.

Έχει ποζάρει για καμπάνιες της Dolce & Cabbana όπως και της Gucci και κάθε μέρα είναι μία μέρα ενθουσιασμού για την Elsa μας. Φυσικά αυτός ο ενθουσιασμός περνάει προς τα έξω και μπορούμε κι εμείς να τον αντιληφθούμε με την πρώτη ματιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.