Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Οι παπαράτσι καταστρέφουν την ερωτική μου ζωή»

«Κάθε φορά που πάω σε άλλο ραντεβού, όλοι το ξέρουν»

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Οι παπαράτσι καταστρέφουν την ερωτική μου ζωή»

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι μίλησε δημόσια για το πώς οι παπαράτσι και τα μέσα ενημέρωσης δεν την αφήνουν πλέον να βγαίνει και να απολαμβάνει την ελευθερία της.

Το μοντέλο, που υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον επί τέσσερα χρόνια σύζυγό της τον περασμένο Σεπτέμβριο, μίλησε για το πώς η συνεχής παρουσία των παπαράτσι κάνει τα ραντεβού της «κάπως δύσκολο».

Στο τελευταίο επεισόδιο του podcast High Low, που κυκλοφόρησε την Πέμπτη (26/1), η Ραταϊκόφσκι είπε: «Προσπαθώ να βγαίνω άνετα ραντεβού και να μην είμαι με χειροπέδες, και ήταν δύσκολο να το κάνω, σεβόμενη τους ανθρώπους που βλέπω».

«Κάθε φορά που πάω σε άλλο ραντεβού, όλοι το ξέρουν. Έτσι, οι άλλοι άνθρωποι με τους οποίους βγαίνω το βλέπουν και ήταν κάπως δύσκολο γιατί φυσικά λένε ”δεν μίλησα μαζί της χθες το βράδυ” και μετά κυκλοφορούν φωτογραφίες μου έξω να δειπνώ με κάποιον άλλο. Είναι χάλια».

Η 31χρονη καλλονή, η οποία ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον Sebastian Bear-McClard, πρόσθεσε ότι δεν θέλει «απαραιτήτως να ξέρει» αν τα άτομα με τα οποία βγαίνει έχουν βγει άλλα ραντεβού.

Παραπονέθηκε ότι είναι «δύσκολο» να φωτογραφίζεται σε ραντεβού και της προκαλεί «τόσο πολύ άγχος», αφήνοντάς την «ντροπιασμένη» και κάνοντάς την να «ζητάει συγγνώμη» όλη την ώρα.

Η ταχύτητα με την οποία δημοσιεύονται φωτογραφίες από τα ραντεβού της έχει επίσης επηρεάσει πολλές από τις σχέσεις της, πρόσθεσε «Έχει μπερδέψει μερικές καταστάσεις», είπε.

«Επειδή βγήκε πολύ γρήγορα και μετά η πίεση έγινε τόσο έντονη, και ήταν σαν να μην ξέρω καν αν μου αρέσει αυτό το άτομο».

Η Ραταϊκόφκσι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβριο και έκτοτε άρχισε να βγαίνει «Υπήρξαν περιπτώσεις, ιδιαίτερα με άλλους ανθρώπους που ίσως έχουν κάποιο είδος αναγνώρισης, όπου αυτό ήταν πολύ αγχωτικό για να συνεχιστεί».

Το γνωστό μοντέλο συνδέθηκε ρομαντικά με τον κωμικό Pete Davidson, τον DJ Orazio Rispo, τον καλλιτέχνη Jack Greer και πιο πρόσφατα τον κωμικό Eric Andre.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, το μοντέλο είπε ότι «τελείωσε» με τους άντρες που αισθάνονται ταπεινωμένοι από τις ισχυρές γυναίκες στο podcast της. Μιλώντας στην Olivia Ponton, είπε ότι πολλοί άντρες «πιστεύουν πραγματικά ότι θέλουν» μια σύντροφο που να είναι ανεξάρτητη, αλλά αργότερα συνειδητοποιούν ότι «δεν ξέρουν πώς να τη χειριστούν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το λατρεύουν, μετά σιγά σιγά αποδυναμώνονται και δεν ξέρουν τι να κάνουν με αυτά τα συναισθήματα», εξήγησε. «Και μετά αγανακτούν μαζί σου και μετά αρχίζουν να σε αποδομούν. Και μετά επιστρέφεις στην αρχή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.