ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ερωτευμένη ξανά η Ζιζέλ: Ξένα δημοσιεύματα την θέλουν σε σχέση με τον δάσκαλό της στο ζίου-ζίτσου!

Αφορμή στάθηκαν φωτογραφίες τους, που δειπνούν μαζί στην επαρχία Πουνταρένας

Ερωτευμένη ξανά η Ζιζέλ: Ξένα δημοσιεύματα την θέλουν σε σχέση με τον δάσκαλό της στο ζίου-ζίτσου!

Δεν σταματά να βρίσκεται στην επικαιρότητα το όνομα της Ζιζέλ, με τις αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή να πέφτουν «βροχή». 

Μετά την αίτηση διαζυγίου στον Τομ Μπρέιντι και την έπαυλη των 11 εκατομμυρίων δολαρίων που αγόρασε απέναντι από το σπίτι του πρώην της, ένας δάσκαλος ζίου-ζίτσου έρχεται να μας απασχολήσει πάλι.

Το  τελευταίο εικοσιτετράωρο, φημολογείται ότι το supermodel έχει έρθει πολύ κοντά με τον άνδρα που της διδάσκει την πολεμική τέχνη, Χοακίμ Βαλέντε.


Αφορμή στάθηκαν φωτογραφίες τους, που δειπνούν μαζί στην επαρχία Πουνταρένας, στην  Κόστα Ρίκα μαζί με τα παιδιά του μοντέλου.

Δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση ότι οι δυο τους έχουν ερωτικής φύσης σχέση, αλλά μερικά από τα ξένα δημοσιεύματα διασπείρουν ήδη τις φήμες πως η Ζιζέλ βρήκε νέο σύντροφο.


Ο Βαλέντε είναι προπονητής Ζίου-Ζίτσου και συνιδρυτής μαζί με τα αδέρφια του της δικής τους σχολής.

Παρότι δεν έχει γίνει γνωστό πότε ξεκίνησε το φημολογούμενο ειδύλλιο για τους δύο τους, η Ζιζέλ είχε πρωταγωνιστήσει με τα αδέρφια Βαλέντε σε φωτογράφιση για το περιοδικό «Dust», το 2021.

Στο παρελθόν, δοκίμασε τις δυνάμεις της στο Ζίου-Ζίτσου, αποκαλώντας τους ιδρυτές της σχολής «εκπληκτικούςδασκάλους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.