ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έρχεται η τελευταία σεζόν του «The Crown» – Οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν τους πρίγκιπα Γουίλιαμ & Κέιτ Μίντλετον

Η έκτη σεζόν του The Crown θα κάνει πρεμιέρα το 2023 και η επόμενη 5η σεζόν αναμένεται να προβληθεί φέτος τον Νοέμβριο

Έρχεται η τελευταία σεζόν του «The Crown» – Οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν τους πρίγκιπα Γουίλιαμ & Κέιτ Μίντλετον

Μπορεί η πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν του «The Crown» να αργήσει λίγο ακόμα, ωστόσο έχουν ήδη ανακοινωθεί, οι ηθοποιοί που πρόκειται να βρεθούν στους ρόλους του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Deadline, ο 16χρονος Ρούφους Κάμπα θα υποδυθεί τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στην ηλικία των 15 ετών και ο 21χρονος Εντ Μακβέι θα υποδυθεί τον δούκα του Κέιμπιτζ από τα 20 του χρόνια και μετά.

Από την άλλη η Μεγκ Μπελάμι θα έχει τον ρόλο της Κέιτ Μίντλετον σε νεαρή ηλικία, όταν γνώρισε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στο πανεπιστήμιο.

Η έκτη σεζόν του The Crown θα κάνει πρεμιέρα το 2023 και η επόμενη 5η σεζόν αναμένεται να προβληθεί φέτος τον Νοέμβριο.

Τα νέα επεισόδια θα παρουσιάσουν την ιστορία της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’90.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεταξύ άλλων πρόκειται να προβληθούν τα προβλήματα στον γάμο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του πρίγκιπα Καρόλου, αλλά και ο θάνατος της πριγκίπισσας μετά από τροχαίο στο Παρίσι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.