ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ethan Keiser: Ο προγραμματιστής που «δάμασε» το Tinder & έκλεισε ραντεβού με 5.391 γυναίκες!

Βρήκε τρόπο να φλερτάρει ταυτόχρονα με 5.391 διαφορετικές γυναίκες!

Ethan Keiser: Ο προγραμματιστής που «δάμασε» το Tinder & έκλεισε ραντεβού με 5.391 γυναίκες!

Το γύρο του κόσμου κάνει η ιστορία του Ethan Keiser, ενός προγραμματιστή από τη Νέα Υόρκη που, χρησιμοποιώντας το Tinder, κατάφερε να φλερτάρει ταυτόχρονα με 5.391 γυναίκες.

Εδώ και αρκετά χρόνια το Tinder αποτελεί την κορυφαία εφαρμογή για όσους αναζητούν σύντροφο διαδικτυακά.

Ένας εκ των χρηστών του, o Ethan Keiser, κατάφερε να βάλει την εφαρμογή να «δουλέψει» γι’ αυτόν χωρίς ο ίδιος να κάνει απολύτως τίποτα.

Συγκεκριμένα, μέσω τεχνητής νοημοσύνης έγραψε κώδικα, ο οποίος ουσιαστικά κάθε 12 ώρες έκανε swipe right σε όλες τις κοπέλες που εμφανίζονταν στο Tinder του και μόλις έβρισκε ταίρι για τον Ethan, είχε προγραμματισμένες ατάκες από τις ταινίες American Psycho και James Bοnd, οι οποίες στέλνονταν αυτόματα και κατέληγαν σε πρόταση για κάποιο ραντεβού!

Όπως περιγράφεται και σε βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Tik Tok, με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να κάνει match με 5.391 διαφορετικές γυναίκες, στις οποίες έστελνε τα ίδια αυτοματοποιημένα μηνύματα, μέχρι που δέχονταν να βγουν μαζί του!

@itsethankeiser Work smarter not harder. Since I’m moving back to NYC. I thought I’d share this gem. #nycdating #worksmarternotharder ♬ original sound – Ethan Keiser – Big Brain
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.