ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Eurovision: «Χαμός» στο Twitter για τη βαθμολογία και το ελληνικό «4» στην Κύπρο – «Ντράπηκε και η ντροπή» (φώτο)

«Τι ξεφτίλα η ελληνική επιτροπή»

Eurovision: «Χαμός» στο Twitter για τη βαθμολογία και το ελληνικό «4» στην Κύπρο – «Ντράπηκε και η ντροπή» (φώτο)

Αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον των Ελλήνων τηλεθεατών και τους εξέπληξε αρνητικά στον χθεσινό τελικό της Eurovision, ήταν οι 4 βαθμοί που έδωσε η κριτική επιτροπή της Ελλάδας στη συμμετοχή της Κύπρου και το «Break a Broken Heart» που ερμήνευσε ο Andrew Lambrou.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν εκείνος που ανακοίνωσε τη βαθμολογία της Ελλάδας. Η πενταμελής κριτική επιτροπή έδωσε τους 12 βαθμούς στο Βέλγιο ενώ στην Κύπρο χάρισε… μόλις 4 βαθμούς.

Αντιθέτως το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, χάρισε απλόχερα το… παραδοσιακό 12άρι.

Με αυτή τη βαθμολογία που έλαβε η Κύπρος περιορίστηκε στη 12η θέση με 126 βαθμούς, απέχοντας μόλις τρεις βαθμούς από την είσοδό της στη δεκάδα.

Αρκετοί ήταν στο Twitter που εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την ελληνική κριτική επιτροπή, η οποία δεν τήρησε τις… παραδόσεις και κατεπέκταση «στέρησε από την Κύπρο μία θέση στην πρώτη δεκάδα του τελικού.

Twitter_Kypros Twitter_Kypros1 Twitter_Kypros1

Πώς ψήφισε η κριτική ελληνική επιτροπή

Η επιτροπή της Ελλάδας ψήφισε στη Eurovision 2023 ως εξής:

Σερβία – 1
Ελβετία – 2
Αλβανία – 3
Κύπρος – 4
Αυστραλία – 5
Σουηδία – 6
Αυστρία – 7
Ισραήλ – 8
Πορτογαλία – 10
Βέλγιο – 12

Πώς ψήφισε το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τσεχία – 1
Αρμενία – 2
Γαλλία – 3
Αλβανία – 4
Ιταλία – 5
Νορβηγία – 6
Ισραήλ – 7
Σουηδία – 8
Φινλανδία – 10
Κύπρος – 12

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.