ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έβαλε στη θέση του ο Γ.Λιάγκας τον Γ.Νταλάρα από τον αέρα της εκπομπής του

«Δεν έπρεπε να φερθείς άκομψα στα παιδιά των 700 ευρώ. Δεν φταίνε τα παιδιά...»

Έβαλε στη θέση του ο Γ.Λιάγκας τον Γ.Νταλάρα από τον αέρα της εκπομπής του

O Γιώργος Λιάγκας σχολίασε αρνητικά στον αέρα του Πρωινού, το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα κατά των δημοσιογράφων και συγκεκριμένα είπε ότι ο τρόπος του ήταν λάθος και «η ταπεινότητα είναι αυτοί που μας κάνει μεγάλους».

Συγκεκριμένα ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας: «Δε θα απαγορεύσουμε στη δημοκρατία να έχει γνώμη ο οποιοσδήποτε. Και πόσω μάλλον ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής ο Νταλάρας. Οι δηλώσεις Νταλάρα καλά έκαναν και έγιναν. Μετά ο Γιώργος Νταλάρας ο φίλος μου έκανε φάουλ. Για εμένα το πρώτο λάθος του Γιώργου είναι που αναφέρθηκε σε Ρέμο, Αργυρό, Οικονομόπουλο και Βέρτη. Πήγε σε περιπτωσιολογία, όταν πας εκεί, η δράση έχει αντίδραση πάντα.»!

Και πρόσθεσε ο παρουσιαστής: «Δεύτερον, περίμενες τις αντιδράσεις. Όταν υπάρχουν αντιδράσεις μοιραία θα έρθουν οι δημοσιογράφοι. Είσαι ο Νταλάρας. Πρέπει εσύ ο Νταλάρας, ο σπουδαίος Νταλάρας που έχει βγάλει λεφτά και έχει δόξα και δικαίως, πρέπει να είσαι κάτω από αυτούς τους ανθρώπους. Δεν πρέπει να τους λες κοτόπουλα και ταλαίπωρους και ότι ντρέπονται οι γονείς τους. Δεν τους το λες. Δεν τους κάνεις να αισθάνονται άσχημα.»

Και συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας: «Και μην ψωνίζεστε όλοι με τα social media. Δεν αποτελούν την πραγματικότητα. Είναι παραμορφωτικός φακός. Είναι μία μερίδα κόσμου, κυρίως νεολαία. Αν έβαζα υποψηφιότητα την επόμενη ημέρα που χιόνισε στην Αθήνα, θα έβγαινα πρωθυπουργός. Μετά από έναν μήνα με έβριζαν. Στα Τέμπτη, με προσκυνούσαν. Αν ψωνιστώ ή αν απογοητευτώ, είναι λάθος μπούσουλας. Μην τρελαίνεσαι που σε στηρίζουν τα social. Τα social είναι cancel στους δημοσιογράφους, ε και; Εμάς δεν βλέπουν όμως; Ο καθένας έχει έναν αξιακό κώδικα που τον κάνει να κιτρινίζει ή όχι. Κι εγώ μπορεί να έχω πάει σε λίγο κίτρινα μονοπάτια».

Και πρόσθεσε: «Στα παιδιά των 700 ευρώ – δεν παίρνουν 300- φέρεσαι σαν να είναι βασιλιάδες. Η ταπεινότητα είναι αυτή που μάς κάνει μεγάλους. Έχεις δίκιο σε πολλά. Δεν έπρεπε να φερθείς άκομψα στα παιδιά των 700 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως και δεν έπρεπε κανένας δημοσιογράφος να αδειάσει τα παιδιά των 700 ευρώ. Δεν φταίνε σε τίποτα τα παιδιά αυτά, ούτε στη συγκεκριμένη περίπτωση έκαναν κάτι ανήθικο. Έκαναν τη δουλειά τους, δεν σε ρώτησαν κάτι προσωπικό. Σε ρώτησαν για κάτι που είχε ξεκινήσει από δικές σου δηλώσεις και το περίμενες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.