ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Έχει γίνει viral: Υπάλληλος σε κινηματογράφο αποκάλυψε την «απάτη» με τα ποπ κορν (βίντεο)

Απέδειξε ότι οι άνθρωποι που έχουν αγοράσει το μεσαίο ποπ κορν μπορεί να έχουν εξαπατηθεί!

Έχει γίνει viral: Υπάλληλος σε κινηματογράφο αποκάλυψε την «απάτη» με τα ποπ κορν (βίντεο)

Viral, έχει γίνει ένας υπάλληλος κινηματογράφου, καθώς αποκάλυψε ένα μεγάλο μυστικό σχετικά με τα μεγέθη των ποπ κορν!

Ο TikToker @thatcoolguy.25597 αποκάλυψε τον Ιούλιο του 2021 ότι οι άνθρωποι που έχουν αγοράσει το μεσαίο ποπ κορν μπορεί να έχουν εξαπατηθεί, καθώς το μικρό και το μεσαίο περιέχουν στην πραγματικότητα την ίδια ποσότητα ποπ κορν.

Στο viral κλιπ, το οποίο έχει προβληθεί 13 εκατομμύρια φορές, ο χρήστης του TikTok προσποιείται ότι είναι πελάτης που παραγγέλνει το σνακ του κινηματογράφου.

Στη συνέχεια, ο υπάλληλος στις πωλήσεις δείχνει στον πελάτη τα μεγέθη: έναν μεγάλο κουβά, έναν κανονικό κουβά και μια σακούλα junior.

Ο πελάτης παραγγέλνει την τσάντα junior για 8 ευρώ, επειδή ο μεσαίος κουβάς είναι «πολύς». Όμως, μόλις παραλάβει τη σακούλα με το ποπ κορν, αλλάζει γνώμη και ζητά να πάρει το μεσαίο μέγεθος.

@thatcoolguy.25597 I never expected that to blow up but i hope youre not getting medium popcorn 😩 #greenscreenvideo #comedy #fyp #xbyzca #funny #movie #movietheateremployee ♬ World’s Smallest Violin – AJR

Επιδεικνύοντας γιατί τα μεγέθη είναι απάτη, ο υπάλληλος παραχωρήσεων αδειάζει τη μικρή σακούλα ποπ κορν στον μεσαίο κουβά, γεμίζοντάς τον μέχρι πάνω και χρεώνοντας 9 ευρώ για την ίδια ποσότητα φαγητού.

Παρά τη διαφορετική συσκευασία και τιμολόγηση, η μικρή σακούλα ποπ κορν φαίνεται να περιέχει την ίδια ποσότητα ποπ κορν με τον μεσαίο κουβά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το TikTok τελειώνει με τον πελάτη να ζητά να πάρει ξανά τη μικρή τσάντα αφού είδε την απάτη με τα μάτια του και συνειδητοποίησε ότι πλήρωνε περισσότερα για το ίδιο προϊόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.