ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έχουν το μυαλό τους συνέχεια στο… πονηρό: Τα δύο ζώδια που κάνουν ερωτικές σκέψεις

Οι φαντασιώσεις τους είναι ασταμάτητες

Έχουν το μυαλό τους συνέχεια στο… πονηρό: Τα δύο ζώδια που κάνουν ερωτικές σκέψεις

Υπάρχουν δύο συγκεκριμένα ζώδια, τα οποία κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ κάνουν ερωτικές σκέψεις και οι φαντασιώσεις τους είναι ασταμάτητες.

Έχουν το μυαλό τους συνέχεια στο σεξ και στο φλερτ και συνεχώς οραματίζονται νέα πράγματα που θέλουν να δοκιμάσουν με το ερωτικό τους ταίρι.

Τους αρέσει πολύ να κάνουν συνεχώς νέα πράγματα καθώς βαριούνται την ρουτίνα και γενικότερα θεωρούν ότι η απόλαυση ισούται πάντα με ερωτικά πειράματα.

Σίγουρα όλα τα ζώδια έχουν περάσει χρονικές στιγμές που βάζουν στην άκρη υποχρεώσεις και άγχη τους και κάνουν σποτ σε πιο ευχάριστες και ερωτικές σκέψεις.

Ωστόσο σύμφωνα με τα άστρα και τους πλανήτες ειδικότερα τρία είναι εκείνα που συνεχώς έχουν ερωτικές φαντασιώσεις.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά εάν ανήκετε σε έναν από αυτά τα τρία:

Σκορπιός

Είναι ζώδια που η φαντασία τους οργιάζει συνέχεια και έχουν το μυαλό τους συνεχώς σε οτιδήποτε ερωτικό. Θέλουν συνεχώς με το ταίρι τους να πειραματίζονται και να δοκιμάζουν νέα πράγματα, ενώ θεωρούν ότι αν δεν υπάρχει σεξουαλική επαφή σε συχνή βάση τότε δεν έχει νόημα η σχέση.

Είναι συνώνυμοι με το πάθος και το μόνο σίγουρο είναι ότι εάν βρουν ταίρι που να ταιριάζουν σε αυτά τα σημεία, τότε το αποτέλεσμα θα είναι καυτό.

Κριός

Κάνουν συνεχώς φαντασιώσεις και γενικότερα κάθε τι “απαγορευμένο” τους εξιτάρει και θέλουν να κάνουν πράξη. Το καινούργιο τους εξιτάρει πάντα και αναζητούν τον άνθρωπο εκείνον που θα μπορούν να μιλήσουν ανοιχτά για αυτά που θέλουν χωρίς ντροπές.

Ακόμη και αν δουλεύουν και έχουν πολλές υποχρεώσεις ή βρίσκονται στην δουλειά τους, το μόνο σίγουρο είναι ότι παράλληλα σε κάποιο σημείο στο μυαλό τους θα σκέφτονται όλα αυτά που θέλουν να κάνουν πράξη το βράδυ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.