ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Την ιδρώνει την φανέλα» πριν τη συμμετοχή της στο Survivor All Star (βίντεο)

Η παίκτρια δημοσίευσε ένα βίντεο από τη σκληρή προπόνηση που κάνει τις τελευταίες ημέρες

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Την ιδρώνει την φανέλα» πριν τη συμμετοχή της στο Survivor All Star (βίντεο)

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία πλέον επίσημα θα βρεθεί στους στίβους μάχη του Survivor All Star, προετοιμάζεται σταδιακά για το ταξίδι της στον Άγιο Δομίνικο που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μόλις ημέρες.

Η αθλητικογράφος η οποία συμμετείχε στο Survivor 2017 επιστρέφει στις εξωτικές παραλίες με μοναδικό σκοπό τη νίκη. Όπως γνωστοποιήθηκε με ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια προετοιμάζεται πυρετωδώς για την επιστροφή της στους στίβους μάχης.

Πιο συγκεκριμένα η παίκτρια του Survivor All Star δημοσίευσε ένα βίντεο από τη σκληρή προπόνηση που κάνει τις τελευταίες ημέρες.

Τα πρώτα της λόγια μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής της στο ριάλιτι επιβίωσης
Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που η αθλητικογράφος δήλωσε ενθουσιασμένη για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης και εξέφρασε τα συναισθήματά της στο κοινό της στο Instagram.

Με ένα insta story, ευχαρίστησε τους ακόλουθούς της για την αγάπη που της έχουν δείξει και έδωσε ραντεβού στους στίβους μάχης.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δήλωσε: «Δεν έχω λόγια πραγματικά. Αυτό που έχει συμβεί από χθες που ανακοινώθηκε και επίσημα η συμμετοχή μου στο All Star. Έχω δεχθεί πάρα πολλή αγάπη, πάρα πολλά μηνύματα συμπαράστασης, στήριξης. Δεν έχω λόγια πραγματικά.Να ξέρετε ότι δε θεωρώ τίποτα δεδομένο. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους και όλες. Έχω αρχίσει να απαντώ στα μηνύματα. Μου δίνετε δύναμη. Νιώθω πολύ έτοιμη για κάτι τέτοιο, να το ξαναζήσω. Τι να πω; Ραντεβού στους στίβους μάχης; Θα το πω. Ήρθε η ώρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα», αναφέρει στα βίντεο της.

Μάλιστα, ανέφερε πως σκέφτεται να ανεβάσει ένα βίντεο στο προσωπικό της κανάλι στο Youtube, λίγο πριν από την αναχώρησή της για τον Άγιο Δομίνικο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.