ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

«Τα αυγά του διαβόλου»: Η διαφορετική συνταγή με αυγά αν βαρέθηκες να τρως συνέχεια ομελέτα

«Τα αυγά του διαβόλου»: Η διαφορετική συνταγή με αυγά αν βαρέθηκες να τρως συνέχεια ομελέτα

Το αυγό θεωρείται από τους μάγειρες μια εξαιρετική πρώτη ύλη που σου δίνει τη δυνατότητα να πειραματιστείς και να απογειώσεις το πιάτο σου.

Παρακάτω θα δείτε μια άγνωστη συνταγή στην Ελλάδα, τα αυγά του διαβόλου όπως αποκαλούνται και κάνουν θραύση σε όλα τα μοντέρνα μαγαζιά που σερβίρουν πρωινό.

Δείτε πως γίνεται η συνταγή

Βράζετε τα αυγά, περίπου 8 λεπτά, ή μέχρι να διαπιστώσετε ότι είναι πολύ σφιχτά.

Στη συνέχεια αφαιρείτε τον κρόκο, και βάζετε τα ασπράδια που έχετε κόψει στη μέση σε μια πιατέλα.

Σε ένα μπολ προσθέστε τους κρόκους, μαγιονέζα, κόκκινο πιπέρι, αλάτι και κανονικό πιπέρι και χτυπήστε το μείγμα.

Ψήστε λίγο μπέικον σε μικρά κομματάκια, και προσθέστε στα ασπράδια το μείγμα που φτιάξατε και από πάνω το μπέικον όσο είναι ακόμα ζεστό, και ειστε έτοιμοι να απολαύσετε μια εξαιρετική πρόταση για πρωινό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Extra tip: ΄Του ταιριάζει τέλεια η ελληνική γραβιέρα, σε μικρές φλούδες που θα συνοδεύουν τις μπουκιές σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.