ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κάποια πράγματα δεν τα πειράζεις: Όταν ο κόσμος ανάγκασε την Coca Cola να αλλάξει τη γεύση της

Η πιο απίθανη ιστορία

Κάποια πράγματα δεν τα πειράζεις: Όταν ο κόσμος ανάγκασε την Coca Cola να αλλάξει τη γεύση της

Ίσως το πιο αναγνωρίσιμο μπουκάλι στον κόσμο, το αναψυκτικό που πίνεται σε κάθε γωνιά του πλανήτη, ακόμα και η κομμουνιστική Σοβιετική Ένωση, επέτρεπε την εισαγωγή της καπιταλιστικής Κόκα Κόλα.

Είναι τόσο εθιστική η γεύση της που όταν η εταιρεία αποφάσισε να αλλάξει τη “μαγική” συνταγή βρήκε απέναντί της τους καταναλωτές. Δείτε την πιο απίθανη ιστορία…

Πίσω στο 1985, η Κόκα Κόλα βλέπει της πωλήσεις της Pepsi να πλησιάζουν τις δικές της. Οι ιδιοκτήτες σε πανικό θέλησαν να αλλάξουν κάτι για να σταματήσουν την άνοδο της ανταγωνιστικής εταιρείας.

Κάποιος χημικός τους έπεισε ότι πρέπει να αλλάξει η γεύση. Πρέπει να γίνει πιο γλυκιά. Ποιος μπορεί να αντισταθεί στη ζάχαρη; Αυτό ήταν το σκεπτικό τους. Όμως δεν ήξεραν τι τους περιμένει.

Τα πρώτα μπουκάλια φτάνουν στα ράφια και ξεκινάει ένας καταιγισμός τηλεφωνημάτων για να κάνουν παράπονα για τη νέα κόκα κόλα. Μιλούν για ένα άγευστο αναψυκτικό που παραείναι γλυκό. Οι σερβιτόρες δεν προλαβαίνουν να γυρνάνε πίσω τις παραγγελίες και να εξηγούν ότι δεν υπάρχει η παλιά κόκα κόλα.

Οι πιο ακραίοι κάνουν πορείες έξω από τα εργοστάσια και ζητούν να επιστρέψουν στη παλιά συνταγή.

Μάλιστα κάποιοι ξεκινούν και δικαστικό αγώνα και καταθέτουν αγωγή. Αγωγή που απέρριψε φυσικά ο δικαστής αστειευόμενος πως πίνει μόνο Pepsi.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εταιρεία αναγκάζεται και επανακυκλοφορεί τη παλιά κόκα κόλα με την επωνυμία Coca Cola Classic. Ο νόμοςτης αγοράς είχε κάνει το θαύμα του και πάλι…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.