Υλικά συνταγής

Για τα ζυμαρικά

500γρ. σπαγγέτι Νο10 (ένα πακέτο)

νερό (5L για το βράσιμο)

50γρ. αλάτι (μία χούφτα)

Για τη σάλτσα

500γρ. χυμός ντομάτας εμπορίου ή 400γρ. φρέσκια ή 500γρ. κονκασέ

1 μελιτζάνα κομμένη σε κύβους

1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

15 φύλλα βασιλικό φρέσκο

1 ⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο

1 κ.γ. ζάχαρη

1 κ.γ. αλάτι

½ κ.γ. πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής

1. Βάζουμε το νερό σε μία κατσαρόλα. Μόλις πάρει βράση το νερό ρίχνουμε το αλάτι και τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής ΕΔΩ