Υλικά συνταγής

1 κιλό πιπεριές πράσινες και κόκκινες

2 μελιτζάνες

3-4 ντομάτες κομμένες σε κύβους ή 1 κουτί κονκασέ εμπορίου 500γρ.

1 κ.σ. ζάχαρη κοφτή

½ φλιτζ. ελαιόλαδο (για το τηγάνισμα)

½ φλιτζ. μαϊντανός ψιλοκομμένα φύλλα

ρίγανη

αλάτι

πιπέρι

Διαδικασία συνταγής

Πλένουμε τις μελιτζάνες τις κόβουμε κατά μήκος σαν βαρκάκια και μετά σε τέσσερα κομμάτια. Τις βάζουμε για μισή ώρα σε νερό με αλάτι για να ξεπικρίσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή ΕΔΩ