Υλικά συνταγής

2½ κιλά πρόβειο γάλα

1 κιλό σιτάρι ζέας

½ κιλό σπασμένο σιτάρι

½ φλιτζ. ελληνικού καφέ χοντρό αλάτι

Διαδικασία συνταγής

Βάζουμε το γάλα να βράσει αφού το σουρώσουμε (το γάλα είναι καλό να το πάρουμε από παραγωγό και όχι από το σούπερ μάρκετ). Ανακατεύουμε διαρκώς για να μην πιάσει από κάτω. Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε το αλάτι, ανακατεύουμε και προσθέτουμε το σιτάρι (ζέας και απλό).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή ΕΔΩ