ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Eurovision 2024: Ανατροπή στα στοιχήματα – Δείτε ποια χώρα βρίσκεται στην κορυφή 

Η Μ.Σάττι έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις δύο τεχνικές πρόβες

Eurovision 2024: Ανατροπή στα στοιχήματα – Δείτε ποια χώρα βρίσκεται στην κορυφή 

Σε ρυθμούς Eurovision έχει μπει τα τελευταία 24ωρα η εγχώρια βιομηχανία θεάματος. Ωστόσο τα δεδομένα συνεχίζουν να ανατρέπονται με την Κροατία να προσπερνάει την Ελβετία και να θεωρείται το φαβορί για τη νίκη.

Η Κροατία ξεκίνησε ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη στη Eurovision 2024. Το “Rim Tim Tagi Dim” του Baby Lasagna ξεχώρισε από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του και για πολλές εβδομάδες βρισκόταν στην κορυφή των στοιχημάτων.

Τις τελευταίες μέρες, η Ελβετία είχε καταφέρει να ανεβεί στην πρώτη θέση με το “The Code” του Nemo, ωστόσο λίγες μέρες πριν τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2024, τα δεδομένα άλλαξαν και πάλι.

Η Κροατία πέρασε εκ νέου στην κορυφή των στοιχημάτων και θεωρείται πλέον οριακό φαβορί για τη νίκη.

Το τραγούδι της Κροατίας:

Το τραγούδι της Ελβετίας:

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, η Ιταλία, η Ουκρανία και η Ολλανδία συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα. Έκτη στα στοιχήματα είναι η Γαλλία και έβδομο το Ισραήλ. Οι δύο τελευταίες χώρες έχουν καθοδική τάση, σε αντίθεση με την όγδοη αυτή τη στιγμή Ελλάδα.

Η Μαρίνα Σάττι έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις δύο τεχνικές πρόβες και δείχνει ικανή να προσπεράσει τις δύο χώρες και γιατί όχι να βρεθεί στην πρώτη πεντάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.