Υλικά συνταγής

για τη μηλόπιτα

1 φύλλο σφολιάτας

1 κρόκος αυγού

ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα

για τη γέμιση

1½ – 2 μέτρια μήλα κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες

½ φλιτζ. καρυδόψιχα

3 κ.σ. καστανή ζάχαρη

½ κ.γ. κανέλα

Διαδικασία συνταγής

Πλένουμε και καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα μήλα με την καρυδόψιχα, την καστανή ζάχαρη και την κανέλα.

Ανοίγουμε τη σφολιάτα μας και τοποθετούμε στο κέντρο και κατά μήκος του φύλλου ομοιόμορφα τη γέμιση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε την υπόλοιπη συνταγή ΕΔΩ