Υλικά συνταγής

7 φρέσκα καβούρια

250γρ. κριθαράκι

1 μεγάλο κρεμμύδι

1 κύβος λαχανικών (προαιρετικά)

½ φλιτζ. ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι

Διαδικασία συνταγής

Σε μια κατσαρόλα με ελαφρώς αλατισμένο νερό βράζουμε τα καβούρια, αφού τα πλύνουμε πρώτα καλά, για περίπου 15-20 λεπτά. Αφαιρούμε τα καβούρια και κρατάμε τον ζωμότους στην άκρη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε την υπόλοιπη συνταγή ΕΔΩ