Υλικά συνταγής

2½ φλιτζ. αλεύρι κοσκινισμένο

1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ κοσκινισμένο

4 αυγά

2 φλιτζ. ζάχαρη

2 κ.σ. κακάο άγλυκο κοσκινισμένο

1 φλιτζ. γάλα

1 φλιτζ. σταφίδες

½ φλιτζ. κράνμπερι (προαιρετικά)

1 φλιτζ. ελαιόλαδο

1 πορτοκάλι (το ξύσμα του)

1 κ.γ. κανέλα

άχνη ζάχαρη για το σερβίρισμα

Διαδικασία συνταγής

Αναμιγνύουμε το αλεύρι, το μπέικιν, το κακάο και την κανέλα. Σε άλλο μεγάλο μπολ ή στον κάδο του μίξερ χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν και να ασπρίζουν (το λιγότερο για 5 λεπτά).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε όλη τη συνταγή ΕΔΩ