ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Μαρούσι: Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο με ένα νεκρό – Μπλόκαρε το πιστόλι και τον μαχαίρωσε στο λαιμό (upd, φώτο)

Στο σημείο του επεισοδίου εντοπίστηκαν κάλυκας από σφαίρα 9 χιλιοστών και ένα πυροβόλο όπλο

Μαρούσι: Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο με ένα νεκρό – Μπλόκαρε το πιστόλι και τον μαχαίρωσε στο λαιμό (upd, φώτο)

Λίγο πριν τις 4:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (28/4), σημειώθηκε επεισόδιο με πυροβολισμούς έξω από το νυχτερινό κέντρο «Cabaret» στο Μαρούσι, με έναν 23χρονο άνδρα να χάνει τη ζωή του και έναν 26χρονο να τραυματιστεί σοβαρά και την αστυνομία να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Κατά πληροφορίες, επί της λεωφόρου Κηφισίας 10-12, στο ύψος του Αμαρουσίου, σημειώθηκε διαπληκτισμός μεταξύ τουλάχιστον δύο ατόμων έξω από νυχτερινό κέντρο. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών, με συνέπεια οι δύο εμπλεκόμενοι να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι έμπειροι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών που ερευνούν την υπόθεση έχουν στα χέρια τους ένα βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα που έχει καταγράψει καρέ-καρέ την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε λίγο μετά τις 03:30 τα ξημερώματα.

Τι κατέγραψαν οι κάμερες την ώρα του αιματηρού επεισοδίου

Σ’ αυτό, σύμφωνα με τις πληροφορίες, φαίνονται τρία άτομα να βγαίνουν έξω από το νυχτερινό κέντρο, να λογομαχούν και ύστερα να πιάνονται στα χέρια. Αμέσως μετά, ο 23χρονος φαίνεται να βγάζει ένα πιστόλι και επιχειρεί να πυροβολήσει τον 26χρονο, με το όπλο ωστόσο να παθαίνει εμπλοκή.

Τότε ο 26χρονος -που αυτήν την περίοδο υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία- επιτέθηκε στον 23χρονο με μαχαίρι στο λαιμό με αποτέλεσμα να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος. Ερωτηματικό για τις Αρχές αποτελεί ένα τρίτο άτομο που συμμετείχε στο επεισόδιο και φέρεται να είναι εκείνος που τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιά τον 26χρονο δράστη.

Όπως έχει γίνει γνωστό, στο σημείο της συμπλοκής εντοπίστηκε ένας ατόφιος κάλυκας και ένα 9αρι πιστόλι μέσα σε γλάστρα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τους παρέλαβε για να τους μεταφέρει στον «Ερυθρό Σταυρό», ωστόσο ο ένας κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, εξαιτίας τραύματος στον λαιμό.

Ο έτερος, 26 ετών, ελληνικής καταγωγής νοσηλεύεται με τραύμα στην κοιλιακή χώρα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία επρόκειτο για συμπλοκή μεταξύ των δύο ανδρών με όπλο και μαχαίρι με συνέπεια τον μοιραίο τραυματισμό του ενός, όπως ανέφερε ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας.

O ίδιος αποκάλυψε ότι ήδη καταθέτουν εννιά άτομα τα οποία βρίσκονταν στο χώρο του κέντρου διασκέδασης ανακρίνονται προκειμένου να διαπιστωθεί ποια ήταν η αφορμή για το αιματηρό περιστατικό.

Οι δύο άνδρες φέρεται να διασκέδασαν στο κέντρο όταν για αδιευκρίνιστο λόγο υπήρξε ένταση με αποτέλεσμα να βγουν έξω από αυτό και να ακολουθήσει η συμπλοκή.

Παράλληλα, από τη συμπλοκή φέρονται να έχουν τραυματιστεί ελαφρά και άλλα άτομα τα οποία εξαφανίστηκαν μόλις οι Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ έφτασαν στο σημείο. Ενας από αυτούς νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός με ελαφρύ τραύμα από μαχαίρι στην πλάτη.

Σε κάθε περίπτωση, άγνωστο παραμένει ποιος τραυμάτισε τον 26χρονο ενώ οι Αρχές αποδίδουν τη συμπλοκή σε προσωπική διαφορά. marousi_pirovolismoi

Στο σημείο του επεισοδίου εντοπίστηκαν κάλυκας από σφαίρα 9 χιλιοστών και ένα πυροβόλο όπλο.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για να διαπιστωθούν τα αίτια και οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
marousi_2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.