Tι είναι αυτό που τρως και έπειτα δεν μπορείς να σταματήσεις να αναζητάς;

Σύμφωνα με επιστήμονες το κίτρινο τυρί. Η ιδιαίτερη επίδραση του τυριού αυτού στο ανθρώπινο οργανισμό οφείλεται στην περιεκτικότητά του σε καζεομορφινικά, δηλαδή κάποιες ενώσει που “μοιάζουν με τη μορφίνη”.

Έχει ούτως ή άλλως μεγάλη συγκέντρωση λιπαρών και αλατιού, που οι εγκέφαλοί μας αγαπούν ενώ ο συνδυασμός τους με οπιοειδή, το κάνουν ακόμη πιο δελεαστικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ευτυχώς όμως μας προσφέρει θρεπτικές ουσίες από τα λιπαρά που περιέχει! Φυσικά τώρα καταλαβαίνετε γιατί οι άνθρωποι έχουν εμμονή και με την πίτσα…