ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θα σας «λύσει» τα χέρια: Το πανέξυπνο κόλπο για να μην σκορπάνε τα υλικά όταν τρώτε σάντουιτς

Θα σας «λύσει» τα χέρια: Το πανέξυπνο κόλπο για να μην σκορπάνε τα υλικά όταν τρώτε σάντουιτς

Πόσες φορές όταν τρώμε ένα σάντουιτς προσπαθούμε να «κρατήσουμε» τα υλικά του που σιγά-σιγά γλιστρούν;

Ας πούμε ότι μόλις δημιουργήσατε ένα τεράστιο σάντουιτς, το οποίο έχετε γεμίσει με τόσα πολλά υλικά, που οι φέτες του ψωμιού, δεν μπορούν να τα συγκρατήσουν κι αυτά αρχίζουν να πέφτουν από όλες τις πλευρές. Για παράδειγμα, όταν πηγαίνετε να κάνετε την πρώτη δαγκωνιά, το μισό μπέικον πέφτει μαζί με τρεις φέτες ντομάτας.

Αφού δεν καταφέρνετε να διορθώσετε το «χάος» που έχετε δημιουργήσει, σταματάτε και προσπαθείτε απλώς να το απολαύσετε όσο καλύτερα μπορείτε. Πλέον όμως, δεν χρειάζεται να «παλεύετε» για να φάτε με ησυχία το σάντουιτς σας και χωρίς… απώλειες.

Πώς να απολαύσετε με ηρεμία το σάντουιτς σας

Ένας καλοφαγάς, μοιράστηκε ένα τρικ σε φόρουμ του Reddit, εξηγώντας πώς καταφέρνει να κρατά όλα τα υλικά μέσα στο σάντουιτς χωρίς να πέσουν. Μάλιστα, το τρικ αυτό μπορεί να εφαρμοστεί και στα μπέργκερ.

Ο ανώνυμος χρήστης του Reddit, συμβουλεύει λοιπόν «να τυλίγετε ένα κομμάτι μαρούλι γύρω από τη μία πλευρά του σάντουιτς / μπέργκερ σας για να αποφύγετε να πέφτουν τα υλικά από την άλλη πλευρά».

Το περιεχόμενο τους, το μπέικον, το μαρούλι και η ντομάτα, στην πραγματικότητα συγκρατούνται στη θέση τους με ένα μεγάλο φύλλο μαρουλιού.

Αυτό μπορεί να λειτουργήσει με οποιαδήποτε γέμιση, αρκεί να έχετε ένα φυλλώδες φαγώσιμο για να τα συγκρατήσει όλα μαζί.

Ορισμένοι χρήστες επαίνεσαν την έξυπνη ιδέα, με ένα άτομο να λέει: «Αυτό είναι ακριβώς το είδος συμβουλών για το οποίο μπαίνω εδώ», με έναν άλλο να προσθέτει «Επιτέλους, να μερικές καλές συμβουλές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.