ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καλλιέργησαν μάνγκο 4,2 κιλά στην Κολομβία και δεν είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο

Καλλιέργησαν μάνγκο 4,2 κιλά στην Κολομβία και δεν είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο

Με μπάλα μοιάζει ένα από τα μεγαλύτερο μάνγκο που έχουν καλλιεργηθεί στον κόσμο και βρίσκεται στην Κολομβία.

Το ασυνήθιστο φρούτο καλλιεργήθηκε στην περιοχή Γκουαγιάτα και ζυγίζει 4,2. Ο Γερμανός Ορλάντο Νόβοα Χερέρα δεν πίστευε στα μάτια του πως αυτό που κρατούσε στα χέρια του ήταν ένα μάνγκο και όταν ρώτησε τον ιδιοκτήτη της φάρμας πώς μεγάλωσε τόσο, του εξήγησε πως δεν έκανε κάτι διαφορετικό εν συγκρίσει με το παρελθόν. Τα υπόλοιπα φρούτα, άλλωστε, έχουν το συνηθισμένο μέγεθος.

Παρ’ όλα αυτά, το γιγαντιαίο φρούτο δεν είναι το μεγαλύτερο μάνγκο που είχε καταγραφεί μέχρι σήμερα. Το ρεκόρ κατέχει ένα μάνγκο που καλλιεργήθηκε στις Φιλιππίνες και ζύγιζε 5,5 κιλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.