Δείτε πώς μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα το λάδι από τα πλαστικά δοχεία (βίντεο)

Τα γυάλινα είναι πιο εύχρηστα, πιο ασφαλή και καθαρίζονται πολύ πιο εύκολα

Δείτε πώς μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα το λάδι από τα πλαστικά δοχεία (βίντεο)

Όσο αποθηκεύουμε φαγητό, κυρίως λαδερά φαγητά, σε πλαστικά δοχεία, τόσο περισσότερο αυτά γεμίζουν με λεκέδες λαδιού που δεν φεύγουν εύκολα.

Σε κάθε περίπτωση τα γυάλινα είναι πιο εύχρηστα, πιο ασφαλή και καθαρίζονται πολύ πιο εύκολα, ωστόσο αν τα χρησιμοποιούμε για να μεταφέρουμε στη δουλειά το φαγητό μας, σίγουρα θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε και κάποιο πλαστικό.

Πολλοί προτείνουν να χρησιμοποιήσουμε ένα μείγμα χλωρίνης για τον καθαρισμό των δοχείων αυτών, αλλά καλό είναι αν το αποφεύγουμε, και μάλιστα για τον καθαρισμό αντικειμένων τα οποία χρησιμοποιούμε για φαγητό.

Ο χρήστης του TikTok @adikempler αποκαλύπτει, όμως, ένα κόλπο για να πετύχουμε το σωστό καθάρισμα του δοχείου σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Δείτε το βίντεο:

@facesbyadi This hack has saved so many of my Tupperware friends. Try it!!!! #fyp #cookingvideos #cookinghacks #lifehacks #hacks #stainremover #foryou #foryoupage ♬ original sound – adikempler

Βάζουμε μερικές σταγόνες απορρυπαντικό πιάτων στο σκεύος, και στη συνέχεια το γεμίζουμε στα 1/3 περίπου με χλιαρό νερό.

Καλύπτουμε όλο τον πάτο του δοχείου με χαρτί κουζίνας και κλείνουμε καλά το καπάκι του.

Κουνάμε το σκεύος για περίπου 45 δυτεερόλεπτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν ανοίξυμε το δοχείο και το ξεπλύνουμε, θα δούμε ότι τα υπολείμματα τροφών και το λάδι έχουν εξαφανιστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.