Η «άγνωστη» μπύρα με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο

Μερίδιο της επιτυχίας της οφείλεται στην χαμηλή τιμή της η οποία κυμαίνεται στο 1 δολάρια το λίτρο

Η «άγνωστη» μπύρα με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο

Η μπύρα Snow μπορεί να είναι άγνωστη στον πλανήτη ωστόσο έχει τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο. Οι πωλήσεις της Snow έχουν εκτοξευτεί κατά 573% από το 2005, όταν και κατείχε μόλις της 11η υψηλότερη θέση σε πωλήσεις στον κόσμο, αναφέρει το Bloomberg, ενώ έχει το 5,4% της αγοράς παγκοσμίως.

Η μπύρα κατασκευάζεται από την SABMiller και την China Resources and Enterprise και η γεύση της χαρακτηρίζεται από το Rate Beer ως λεπτή και ανθρακούχα ενώ μερίδιο της επιτυχίας της οφείλεται στην χαμηλή τιμή της η οποία κυμαίνεται στο 1 δολάρια το λίτρο.

perierga.gr - Η μπύρα με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο που δεν ξέρει κανείς

Δεύτερη μπύρα σε πωλήσεις στον κόσμο είναι η Tsingtao, επίσης μπύρα που απευθύνεται στην αγορά της Κίνας με μερίδιο πωλήσεων παγκοσμίως 2,8% και τρίτη με μερίδιο επί των πωλήσεων παγκοσμίως στο 2,5% είναι η Bud Light, η οποία κυκλοφόρησε μόλις το 1982.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

perierga.gr - Η μπύρα με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο που δεν ξέρει κανείς
perierga.gr - Η μπύρα με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο που δεν ξέρει κανείς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.