ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Ελλάδα θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε παγκόσμιο πρωτάθλημα μπάρμπεκιου

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα θα πάρουν μέρος 50 ομάδες

Η Ελλάδα θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε παγκόσμιο πρωτάθλημα μπάρμπεκιου

Για πρώτη φορά η Ελλάδα θα πάρει μέρος σε παγκόσμιο πρωτάθλημα μπάρμπεκιου.

Η Meat & Fire Chef Μυρσίνη Λαμπράκη επιλέχθηκε από τον World Barbeque Association ως η μοναδική γυναίκα κριτής απ’ όλη την Ευρώπη και εκπροσωπεί την Ελλάδα στις ομάδες των κριτών, στη διοργάνωση που θα γίνει από τις 17 έως 19 Νοεμβρίου στην Κόστα Ρίκα.

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα barbeque θα πάρουν μέρος 50 ομάδες από όλο τον κόσμο, οι οποίες θα διαγωνιστούν σε έξι κατηγορίες και θα κριθούν για τη γεύση, το άρωμα, την υφή, την τρυφερότητα, καθώς επίσης για την εμφάνιση και τη δημιουργικότητα του πιάτου και του συνοδευτικού του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα αυτά θα πρέπει να εκτελεστούν σε ψησταριές, παρίγιες, καπνιστήρια και ανοιχτές κατασκευές φωτιάς που λειτουργούν και τροφοδοτούνται αποκλειστικά από κάρβουνο, μπριγκέτες, πέλλετ και ξύλο. Καμία άλλη πηγή θερμότητας δεν επιτρέπεται, όπως ψησταριές ή καπνιστήρια που λειτουργούν με ρεύμα ή αέριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.