ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Λουκέτο» στα καταστήματά του ο βάζει ο Άκης Πετρετζίκης

Τα καταστήματα βρίσκονταν σε Σύνταγμα, Γλυφάδα και Αγία Παρασκευή

«Λουκέτο» στα καταστήματά του ο βάζει ο Άκης Πετρετζίκης

Κλείνουν τα καταστήματα Kitchen Lab που διατηρούσε ο Άκης Πετρετζίκης στην Αθήνα και τα οποία βρίσκονται σε Σύνταγμα, και Αγία Παρασκευή.

Το κατάστημα που διατηρούσε στην Γλυφάδα ήταν το πρώτο που είχε ανοίξει τον χορό των λουκέτων.

Το επιχειρηματικό εγχείρημα του διάσημου σεφ ξεκίνησε το 2018 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία, με καταστήματα Kitchen Lab και Burger AP στην Αγία Παρασκευή, στην οδό Λαζαράκη στη Γλυφάδα και στο Σύνταγμα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι ότι το 2021 παρά τις πιέσεις που δέχτηκε η εστίαση λόγω των lockdown του κορωνοϊού, η εταιρεία εμφάνισε 894.800 ευρώ κέρδος.

Ωστόσο, στα τέλη του 2022 μπήκε λουκέτο στο Kitchen Lab της Γλυφάδας και μετά στο κατάστημα στο Σύνταγμα, με αποτέλεσμα πλέον να κατεβάζουν ρολά και τα δύο καταστήματα της Αγίας Παρασκευής.

Μάλιστα, στο ΓΕΜΗ έχει αναρτηθεί σχετική απόφαση, ενώ τον Οκτώβριο του 2022 καταβλήθηκε το εταιρικό κεφάλαιο ύψους 30.000 ευρώ. Πλέον, η εταιρεία μετέφερε την έδρα στη Γλυφάδα και σύμφωνα με τα στοιχεία, έχουν δοθεί αποζημιώσεις και πληρωθεί οι μισθοί προς το προσωπικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.