ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

«Μιράν»: Γεμίστε το γιορτινό τραπέζι με μοναδικές γεύσεις

Βρείτε αλλαντικά, τυριά και κάθε είδους νοστιμιές με εγγυημένη ποιότητα και τη σφραγίδα της παράδοσης

«Μιράν»: Γεμίστε το γιορτινό τραπέζι με μοναδικές γεύσεις

Για σουτζούκια, παστουρμά και όλων των ειδών αλλαντικά και τυριά που δίνουν μία νέα διάσταση στην έννοια «γεύση», όλοι ξέρουν ότι ένα είναι το όνομα στην Ελλάδα: «Μιράν»!

Και φυσικά δεν είναι τυχαίο, αφού η παράδοση της οικογένειας κρατάει εδώ και 100 χρόνια από μικρούς και μεγάλους, και αυτό είναι και το μυστικό, το ότι διατηρεί την αυθεντική αυτή συνταγή, «ζωντανή» εδώ και χρόνια.

Γιατί ξεχωρίζει σε ένα συγκεκριμένο σημείο: Την ποιότητα των πρώτων υλών και τον εξαντλητικό ποιοτικό έλεγχο της παραγωγής!

Στον «Μιράν» θα βρεις τεράστια ποικιλία από παστουρμά. Μοσχαρίσιος, πρόβειος, βουβαλίσιος αλλά και τον άοσμο παστουρμά, τον οποίο θα απολαύσεις χωρίς τύψεις, αφού δεν υπάρχουν συνέπειες οσμής από το τσιμένι!

Ειδικά για τις μέρες των γιορτών, αγαπημένη συνταγή για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι αποτελεί η παστουρμαδόπιτα. Απλά υλικά όπως τυρί, ντομάτα και παστουρμάς, θα δημιουργήσουν την πιο νόστιμη πίτα που θα σας «ταξιδέψει».

Εξίσου νόστιμο και κλασσικό ορεκτικό είναι το αγαπημένο σουτζούκι, με την γνήσια συνταγή του παππού Μιράν. Μπορείτε να το σερβίρετε σκέτο, με αυγά, σε μακαρονάδα, σε πίτσα, σε πεϊνιρλί και ό,τι άλλο θέλετε να βάλετε στο γιορτινό σας τραπέζι.

Φυσικά, δεν γίνεται να λείψουν από το τραπέζι σας τα αρμένικα κεμπάπ και τα μοσχαρίσια λουκάνικα «Μιράν», τα οποία συνδυάζουν άψογα ποιότητα και γεύση και είναι ιδανικά για σχάρα ή τηγάνι. Θα κάνουν σίγουρα όλη τη γειτονιά να «μυρίσει»!

Μέσα στο κλίμα των Χριστουγέννων, μπορείτε να απολάυσετε λαχταριστές πιατέλες επιλεγμένων αλλαντικών & τυριών επιλογής Μιράν, αλλά και λαχταριστά ακόμη πιάτα όπως πίτσες, φλογέρες και πεϊνιρλί, στο κατάστημα Μιράν στην Αθήνα, Ευριπίδου 45 ή στο κατάστημα Μιράν στο Χαλάνδρι, Ανδρέα Παπανδρέου 35, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Τα εκλεκτά προϊόντα που βρίσκει ο επισκέπτης στο αλλαντοπωλείο, προέρχονται από αυστηρά επιλεγμένες μικρές ελληνικές παραγωγικές μονάδες από όλη την Ελλάδα. Ο Μιράν, στο πλαίσιο των συνεργασιών του, έχει καταφέρει να διαθέτει απίστευτα ποιοτικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα που παράγονται από μικρούς Έλληνες παραγωγούς.

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση αλλά και την πίστη στην παράδοση, έχουν γίνει πολλές καινοτομίες τα τελευταία χρόνια στην επιχείρηση, πάντα με την αφοσίωση στην ποιότητα, καινοτομίες που δεν αφήνουν αδιάφορους τους λάτρεις των εκλεκτών εδεσμάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα προϊόντα θα τα βρείτε στα καταστήματα Μιράν στην Αθήνα, Ευριπίδου 45, στον Πειραιά, Τσαμαδού 2, στο Χαλάνδρι, Ανδρέα Παπανδρέου 35 και σε επιλεγμένα καταστήματα με το σήμα ΜΙΡΑΝ σε όλη την Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.