ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τι άλλο θα δούμε; – Sold out πατατάκια με γεύση γυναικείου κόλπου (φωτό)

Η ανταπόκριση του κόσμου προκαλεί καθυστέρηση στις παραδόσεις

Τι άλλο θα δούμε; – Sold out πατατάκια με γεύση γυναικείου κόλπου (φωτό)

Ένα από τα πιο περίεργα και ασυνήθιστα σνακ στον κόσμο κυκλοφορούν στη Λιθουανία. Ο λόγος; Τα πατατάκια της εταιρείας Chazz έχουν γεύση… αιδοίου!

Πανικός επικρατεί στη Λιθουανία από ένα νέο σνακ που λανσάρεται στην αγορά, καθώς πρόκειται για πατατάκια που έχουν γεύση αιδοίου.

Όπως αναφέρει η nypost.com, το συγκεκριμένο σνακ παράγεται από την εταιρία Chazz που εδρεύει στη χώρα της Βαλτικής και είναι διαθέσιμο μόνο στην Ευρώπη, ενώ κοστίζει 9,9 ευρώ και μέχρι στιγμής έχει ξεπουλήσει.

Εκπρόσωποι της εταιρείας αναφέρουν ότι τα σνακ ονομάζονται «πατατάκια με γεύση αιδοίου» και είναι εμπνευσμένα από το γεγονός ότι οι millennials κάνουν λιγότερο σεξ σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές, αφού προτιμούν τα ερωτικά ερεθίσματα που προσφέρουν τα social media.

Όπως αναφέρει το κείμενο που συνοδεύει το συγκεκριμένο προϊόν στο site της εταιρίας: «Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, οι millennials κάνουν ερωτικές επαφές τρεις φορές λιγότερο από τους γονείς τους», τονίζοντας πως το γεγονός αποτέλεσε αφορμή προκειμένου να φτιάξουν τα πατατάκια και να βοηθήσουν τους νέους «να ξεπεράσουν τα όρια, να μιλήσουν για τον έρωτα, να κάνουν έρωτα και να ξεπεράσουν τους γονείς τους».

Μάλιστα, επισημαίνει πως τα πατατάκια αυτά είναι για γενναίους και ελεύθερους ανθρώπους: «Μόλις τα δοκιμάσετε θα θυμηθείτε τις ερωτικές σας περιπέτειες, την πρώτη σας αγάπη…».

Τώρα, έχετε απορία από πού ξεκίνησε αυτή η ιδέα; Η απάντηση είναι παρακάτω.

Τα πατατάκια με γεύση αιδοίου πήραν αρκετό καιρό, ώστε από μια ιδέα να γίνουν πραγματικότητα, καθώς χρειάστηκε να γίνει έρευνα, στην οποία υπήρχαν πολλοί συμμετέχοντες.

Συγκεκριμένα, η Chazz «επέλεξε τα πέντε πιο γενναία και έμπειρα μέλη της ομάδας (αγόρια και κορίτσια)», από τα οποία ζήτησε να στείλουν επιστολές, όπου θα περιέγραφαν τις ερωτικές γεύσεις που τους αρέσουν.

«Την ίδια στιγμή, άλλοι συνάδελφοι έψαχναν σε ηλεκτρονικά φόρουμ και βρήκαν δεκάδες απόψεις από διαφορετικές χώρες για την γεύση του αιδοίου», αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

«Αφού συνοψίσαμε τα αποτελέσματα, συμφωνώντας σε όλες τις βασικές αισθήσεις αυτής της γεύσης, σχηματίσαμε το αποτέλεσμα και το στείλαμε στους τρεις τεράστιους κατασκευαστές μπαχαρικών της ΕΕ», προσθέτει στη συνέχεια.

Έτσι, αφού δόθηκε κι επίσημα το «πράσινο φως» για την παραγωγή, η Chazz περιόρισε τα δεκάδες δείγματα που προέκυψαν σε μερικά που προσέγγιζαν καλύτερα την πραγματική γεύση του αιδοίου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.