ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Φαίη Σκορδά άρχισε τις… εξομολογήσεις ενώ έπαιρνε συνέντευξη από τη Σοφία Αλιμπέρτη

Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να αναφερθεί στην αγάπη και στον έρωτα

Φαίη Σκορδά άρχισε τις… εξομολογήσεις ενώ έπαιρνε συνέντευξη από τη Σοφία Αλιμπέρτη

Την στιγμή που η γνωστή παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά είχε πάει στην Πάρο για να πάρει συνέντευξη από την αγαπημένη ηθοποιό Σοφία Αλιμπέρτη, αποφάσισε η ίδια να αρχίσει τις εξομολογήσεις…

Συγκεκριμένα οι δυο γυναίκες μίλησαν για όλους και για όλα και ενώ η συνέντευξη αφορούσε τη Σοφία Αλιμπέρτη, η Φαίη Σκορδά έκανε διάφορες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να αναφερθεί στην αγάπη και στον έρωτα. Και συγκεκριμένα, στο γεγονός πως κάποια στιγμή είχε πάψει να πιστεύει σε αυτά.


Η συζήτηση των δυο γυναικών αφορούσε τις σχέσεις. Έτσι, όταν η Φαίη Σκορδά ρώτησε τη Σοφία Αλιμπέρτη για την καθημερινότητα της με τον σύντροφό της, εκείνη απάντησε πως πλεον θέλει τον χώρο της και δεν μπορεί να κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με κάποιον. «Η συντροφικότητα αυτού του τύπου ήταν για παλιά όταν ήμουν νέα», ανέφερε η Σοφία Αλιμπέρτη.

Τότε η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο, λέγοντας πως και εκείνη πέρασε μια δύσκολη φάση στο παρελθόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πέρασα μία φάση που πίστευα ότι δεν υπάρχει αγάπη και έρωτας, ότι δεν υπάρχει τίποτα. Πια θεωρώ οτι δεν είναι έτσι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.