ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Καράβας: «Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τα άτομα με τατουάζ από το GNTM – Είναι μέρος της κοινωνίας μας»

Τι είπε τα άτομα που εκπροσωπούν τη διαφορετικότητα, αλλά και τη Σοφία Χατζηπαντελή

Γ.Καράβας: «Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τα άτομα με τατουάζ από το GNTM – Είναι μέρος της κοινωνίας μας»

Δηλώσεις παραχώρησε ο Γιώρος Καράβας και μίλησε για τη νέα σεζόν του GNTM, καθώς και στα άτομα που έχουν λάβει μέρος μέχρι στιγμής.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή το γνωστό μοντέλο και κριτής του διαγωνισμού μόδας αναφέρθηκε επίσης, στα άτομα που έχουν τατουάζ και μπαίνουν στο ριάλιτι.

«Στην παρούσα φάση έχω ρίξει όλο μου το βάρος στο GNTM. Έχουν υπάρξει πάρα πολλές αλλαγές και σε προσωπικό και σε γενικό επίπεδο. Είμαστε σε προχωρημένα γυρίσματα. Η ομάδα έχει δέσει, έχουμε ωραία χημεία και στα διαλείμματα κάνουμε συνέχεια πλάκα», είπε χαρακτηριστικά για τους συνεργάτες του.είναι μέρος της κοινωνίας».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη Σοφία Χατζηπαντελή και την αρνητική κριτική που έχει δεχτεί για την εμφάνισή της. «Γιατί θα πρέπει να μας ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι; Γιατί να ασχολούμαστε με το τι κάνουν; Από τη στιγμή που της αρέσει αυτό που κάνει, εγώ μένω εκεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλείνοντας, ανέφερε για τα άτομα που μπαίνουν στον διαγωνισμό για να εκπροσωπήσουν τη διαφορετικότητα: «Έχει ανοίξει η βεντάλια του diversity. Θα δούμε τα πάντα φέτος. Τα τατουάζ είναι μέρος της καθημερινότητας, είναι ένα μέρος και μέλος της κοινωνίας αυτά τα άτομα, δεν μπορούμε να τα αποκλείσουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.