Γ.Μποσταντζόγλου για Φιλιππίδη και Λιγνάδη: «Στενοχωριέμαι αλλά θα πρέπει να τιμωρηθούν»

Τι είπε για την σύζυγο του

Γ.Μποσταντζόγλου για Φιλιππίδη και Λιγνάδη: «Στενοχωριέμαι αλλά θα πρέπει να τιμωρηθούν»

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου αναφέρθηκε στους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, σε συνέντευξη που παραχώρησε, σχολιάζοντας ότι τέτοιες συμπεριφορές θα πρέπει να τιμωρούνται.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο ηθοποιός, αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στην δύσκολη περίοδο, όταν χρειάστηκε να προστατέψει την σύζυγό του, Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία υπέστη σεξουαλική παρενόχληση. 

«Να μην πέφτουμε στο μπουνίδι για να πείσουμε κάποιον για κάτι, δεν είναι ωραίο πράγμα αυτό, αλλά μερικές φορές δεν σε αφήνουν και να αγιάσεις. Έχουν ξεσαλώσει μερικοί άνθρωποι, νομίζουν ότι είναι ημίθεοι ή θεοί και εκεί θέλει ένα φρένο», τόνισε αρχικά, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανφερόμενος στη συνέχεια στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο ίδιος ανέφερε: «Στενοχωριέμαι, αλλά πρυτανεύει η τιμωρία. Να τιμωρηθούν αυτοί οι άνθρωποι, εφόσον τα κάνανε όλα αυτά και αποδειχθούν στο δικαστήριο, ώστε να μην μπορούν κι άλλοι να κάνουν τον καμπόσο σε αδύναμους ανθρώπους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.